EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

RDÜ, 15 Kasım dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

RDÜ, 15 Kasım dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

Rauf Denktaş Üniversitesi, KKTC'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Yayın Tarihi: 14/11/18 10:59
okuma süresi: 2 dak.
RDÜ, 15 Kasım dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı
A- A A+
Rauf Denktaş Üniversitesi'nden yayınlanan mesaj şu şekilde:

"İnsanlarımızın daha özgür, daha güvende ve daha insanca bir yaşam sürebilmeleri için Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın önderliğinde kurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bugün 35 yaşında.

Bunun onurunu ve gururunu yaşamaktayız. Yıllarca verilen toplumsal mücadelenin taçlandığı ve bağımsızlığımızın ilan edildiği gün olan 15 Kasım 1983, Kıbrıslı Türklerin bu topraklarda hak ettikleri devletlerine kavuşmalarının tarihidir.

Bu uğurda nice canlar verilmiş, tarihin görebileceği en büyük direnişlerden geçilmiştir. O nedenle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin, yani devletimizin kıymetini ve önemini bilmeliyiz.

Bu bağlamda başta Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş olmak üzere, bizlere bağımsız bir devlet olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni hediye eden tüm insanlarımızı saygı, sevgi ve özlemle anarken, şu anda hayatta olan ve bu devleti yaşatmak için mücadele veren herkese de teşekkürü bir borç biliriz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.