EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜSEM'den, uygulamalı müzik sertifika programları

GAÜSEM’den, uygulamalı müzik sertifika programları

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM), müzik alanında en kapsamlı uygulamalı sertifika programları sunuyor.

Yayın Tarihi: 15/11/18 14:31
okuma süresi: 2 dak.
GAÜSEM’den, uygulamalı müzik sertifika programları
A- A A+
Konuyla ilgili GAÜ Müzik Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Deniz Sever tarafından yapılan açıklamada, GAÜSEM bünyesinde gerçekleştirilecek olan uygulamalı müzik eğitimi sertifika programı dahlinde 4 farklı ana alan üzerinde sertifikalı müzik eğitimlerinin verileceği bildirildi. Sever, bu alanların; Piyona Eğitimi (Bireysel), Solfej Eğitimi (Grup Dersi), Ses Eğitimi (Bireysel) ve Uygulamalı Müzik Teorisi Eğitimi (Armoni & Konturpuan) olduğunu ifade etti.

Verilecek olan eğitimlerin 3 Ay süreceğini bildiren Sever, eğitimlerin sonunda başarılı olan katılımcılara onaylı sertifika verileceğini söyledi.

GAÜ-SEM'den yapılan açıklamada ise, Uygulamalı Müzik Sertifika programları ve diğer programlar ile ilgili kayıt süreçleri ve detaylı bilgi için; www.gau.edu.tr - www.gausem.org web adreslerinden, denizsever@gau.edu.tr mail adresinden veya 0392 650 2000 no'lu telefon üzerinden 1224'den ulaşılabileceği bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.