EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

The American Future College'den Cumhuriyet kutlaması

The American Future College’den Cumhuriyet kutlaması

GAÜ (Girne Amerikan Üniversitesi) Okullar Grubuna bağlı Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda bulunan The American Future College, Kasım Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuryeti'nin kuruluşunun 35. yıldönümümü törenlerle kutladı.

Yayın Tarihi: 16/11/18 12:00
okuma süresi: 1 dak.
The American Future College’den Cumhuriyet kutlaması
A- A A+
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam etti. Öğrencilerin okudukları şiirler ve okul korosunun söylediği marşların ardından dördüncü sınıf öğrencilerinin birlikte sundukları 'Cumhuriyet' şiirleri ile de tüm öğenciler coşkulu anlar yaşadı.

Ortaokul ve lise öğrencilerinin güne dair anlamlı konuşmaları, dinleyen herkesin içinde cumhuriyet sevincini yeniden yaşattı.

The American Future Çocuklarının Cumhuriyeti gururla ve kıvançla kutladıklarını bildirmesi ve milli mücadelenin sonucunda elde edilen bu büyük zaferin sonsuza dek korumanın görevleri olduğunu bir kez daha söz vermeleri günü bir kez daha anlamlı hale getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.