EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Ünlü yönetmen Mehmet Turgut DAÜ'deydi

Ünlü yönetmen Mehmet Turgut DAܒdeydi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü'nün daveti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gelen ünlü yönetmen, fotoğrafçı, sunucu ve yapımcı Mehmet Turgut, DAÜ'de "Portre ve Kurgu" başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 16/11/18 16:47
okuma süresi: 1 dak.
Ünlü yönetmen Mehmet Turgut DAܒdeydi
A- A A+
46 Dergisi'nin sahibi ve yaratıcı yönetmeni olan Mehmet Turgut, 2009 yılında Sanat Kurumu tarafından fotoğraf dalında "Yılın Sanatçısı" seçildi.

PX3 Prix De La Photographie Paris adlı uluslararası fotoğraf yarışmasında "Fine Art-Collage" ve "Advertising-Beauty" dallarında ikinci seçilen Mehmet Turgut tarafından gerçekleştirilen söyleşiye, katılımcılar fotoğraf makinalarıyla geldi. Mehmet Turgut, fotoğraf makinasının teknik ve temel özelliklerinden bahsederken, çekim teknikleri ve genellikle yapılan hatalara da değindi.

Söyleşi sonrasında Mehmet Turgut'a DAÜ'yü ziyaretinden dolayı teşekkür plaketi, DAÜ Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Samet Yıldız tarafından takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.