EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

The American Elementary School'dan eskrim eğitimleri

The American Elementary School’dan eskrim eğitimleri

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar grubu bünyesinde eğitim veren, The American Elementary School, eğitimde ve sosyal sorumlulukta göstermiş olduğu başarının yanında, spora da verdiği önem ile, sağlıklı bireyler yetiştirmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 13/12/18 11:13
okuma süresi: 1 dak.
The American Elementary School’dan eskrim eğitimleri
A- A A+
Konuyla ilgili The American Elemantary School'dan yapılan açıklamada, öğrencilerin bir çok spor dalının yanında; centilmenliğin her zaman ön planda olduğu, hızın ve heyecanın iç içe geçtiği eskrim sporu ile de tanıştırdıkları; ışıklı, sesli ve tamamen güvenli ekipmanlar ile, öğrencilerin bu sporu icra ettikleri belirtildi.

Öğrencilerin, haftada iki kez, GAÜ Spor Kordinatörlüğü bünyesinde çalışan; alanında uzman eğitmeler eşliğinde, özel zeminde ve ekipmanlarla ders aldıkları ve çalıştıkları vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.