EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ'den Rauf Denktaş Üniversitesi Rektörü'ne Ziyaret

DAܒden Rauf Denktaş Üniversitesi Rektörü’ne Ziyaret

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, geçtiğimiz günlerdeRauf Denktaş Üniversitesi (RDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak'ımakamında ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 13/12/18 18:20
okuma süresi: 1 dak.
DAܒden Rauf Denktaş Üniversitesi Rektörü’ne Ziyaret
A- A A+
DAÜ Uluslararası İşler ve Tanıtım'dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova'nın da yer aldığı ziyarette iki kurum arasında gerçekleşebilecek akademik, bilimsel ve kültürel iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Eski Kıbrıs İlim Üniversitesi Rektörü, yeni Rauf Denktaş Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak, başarılı bir lisans, yüksek lisans ve doktora öğreniminden sonra DAÜ'de 30 yılı aşkın bir süre boyunca hizmet vererek, birçok akademik ve idari yönetim alanında görev aldı.

Prof. Dr. Bıçak DAÜ Rektörü Prof. Dr. Osam'a günün anısına Rauf Raif Denktaş'ın portre dokumasından oluşan bir hediye takdim etti.

Prof. Dr. Osam ise Prof. Dr. Bıçak'a Gazimağusa'nın simgesi olan Salamis sütunu üzeri karga heykeli takdiminde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.