EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Necat British College'de 5. kez bilim fuarı coşkusu

Necat British College’de 5. kez bilim fuarı coşkusu

Necat British College binasında yer alan 5. Bilim Fuarı'nda açılışı Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ile Necat British College direktörleri Selen Necat ve Nilay Necat gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 17/12/18 16:41
okuma süresi: 2 dak.
Necat British College’de 5. kez bilim fuarı coşkusu
A- A A+

Fuarın açılış kurdelesini kesilmesinin ardından tek tek stantları gezen konuklar öğrencilerin projelerini inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Öğrencilerin birer bilim insanı gibi soru sorarak, gözlem yaparak, araştırmayı tasarlayarak, verileri kaydederek ve sonuçlar çıkararak bilimsel yöntem basamaklarını uyguladıkları projeler ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

NBC direktörlerinden Nilay Necat bilim fuarı açılışında yaptığı konuşmada amaçlarının bilimsel düşünen, evrensel sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üreten bireyler yetiştirmek olduğunu vurgulayarak emeği geçen tüm öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Öğrencilerin fikirleri ile oluşan ve danışman öğretmenlerin destekleri ile meydana çıkarılan projeler ilginç yönleri ve yaratıcı araştırmaların ürünü olmaları nedeni ile diğer öğrenciler tarafından da ilgi ile izlendi. Bilim fuarında, fizik, kimya ve biyoloji deneylerinden oluşan 45 adet proje bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.