EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ Eğitim Fakültesi'nden okuma alışkanlığına destek

GAÜ Eğitim Fakültesi’nden okuma alışkanlığına destek

Girne Amerikan Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin düzenlemiş olduğu, EÇEDK kulübünün destek verdiği 2019 yılına merhaba etkinliği yeni yılda okumaya karşı olan ilgiyi arttırmak ve kitaba daha fazla önem verilmesini sağlamak amacıyla "kitaptan yılbaşı ağacı" Eğitim Fakültesi Freedom Binası'nda sergilenmekte.

Yayın Tarihi: 02/01/19 13:52
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ Eğitim Fakültesi’nden okuma alışkanlığına destek
A- A A+
Eğitim Fakültesi'nden yapılan açıklamaya göre, "kitaplardan yapılan yılbaşı ağacındaki kitaplar Erenköy Lisesi kütüphanesine bağışlanacağı bildirildi. Kitaptan Yılbaşı Ağacı üzerine açıklama yapan Girne Amerikan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nesrin Kale, "Yılbaşı ağacımız Eğitim Fakültesi'ni andıran bir ağaç. Tamamen kitaplardan oluşuyor ağacımız. Bütün öğrencilerin ve öğretim elemanı hocalarımızın destekleri ile yaptık yeni yıl ağacımızı. Burada verilen en önemli mesaj aslında mutlaka kitap okumalıyız mesajıdır. Yeni yılda bütün öğrencilerimizin, öğretim elemanlarımızın ve Eğitim Fakültesi ailemize yeni yılda sağlıklı, başarılı, umutlu bir yıl diliyorum. İnsanlık içinde 2019 yılı umutlu, barış ve sevgi dolu bir yıl olsun" dedi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.