EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ Okullar Grubu, Dr. Fazıl Küçük'ü andı

GAÜ Okullar Grubu, Dr. Fazıl Küçük’ü andı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı The American College, The American Elementary School, The International Prep School ve The American Nursery School öğrencileri, Kıbrıs Türk Halkının Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük'ü 35'inci ölüm yıldönümünde saygıyla andı.

Yayın Tarihi: 16/01/19 15:40
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ Okullar Grubu, Dr. Fazıl Küçük’ü andı
A- A A+
Tören, şehitler ve özgürlük mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaları The American Elementary School'dan Seda Bayar ve The International Prep School öğrencisi Özden Oktay yaptı. The International Prep School öğrencilerinden Masal Kıral, Mustafa Şeref Cemiloğlu, Güven Bağman, Ömer Kalfaoğlu ve Doran Çerkez Dr. Fazıl Küçük'ün temsili canlandırmasını yaptı.

The American Nursery School öğrencilerinden Kuzey Kılıç, Güneş Tez and Mira Murat "Ölmez Lider" ve The American Elementary School öğrencileri Berke Özbirim ve Tanem Topcuoğlu da "Dr. Fazıl Küçük" şiirini okudular.

The American College'de yapılan Dr. Fazıl Küçük'ü anma töreninde ise ölümünün 35. yılında varoluş ve özgürlük mücadelemizin lideri Dr. Fazıl Küçük özlem ve şükranla anıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. 9/A sınıfı öğrencisi Sıla Gül ve 7/G sınıfı öğrencisi Su Erhun'un günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile devam etti. Daha sonra 8/G sınıfı öğrencilerinden Burhan Aktaş'ın coşkuyla okuduğu ' Ölmez Lider" şiiri ile tören programı sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.