EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ YDİHO öğrencilerinden sahil temizliği

DAÜ YDİHO öğrencilerinden sahil temizliği

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu öğrencileri Bedis plajında temizlik yaptı.

Yayın Tarihi: 17/01/19 16:16
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ YDİHO öğrencilerinden sahil temizliği
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu (YDİHO) 'Toplumsal Sorumluluk Projeleri' Takım Lideri Öğretim Görevlisi Mehşen Ercanlar'ın organize ettiği ve Öğretim Elemanları Şerife Hocanın Aşıksoy, Damla Simsaroğlu Ürem ve Sena Bundak Topukçuoğlu'nun önderliğini yaptığı 'Çevre ve Doğa' temalı proje kapsamında DAÜ YDİHO öğrencileri sosyal sorumluluk kapsamındaki ikinci etkinliklerini Bedis Piknik alanında gerçekleştirdi.

Proje öğretmenleri ve öğrencileri, Gazimağusa Çevre Dairesi personelinin de katılımıyla çok güzel bir etkinliğe imza attı.

Bedis plajı boylu boyunca öğrenciler, proje öğretmenleri ve çevre dairesi personeli tarafından temizlendi.

Öğrenciler bu aktiviteden çok keyif aldılar ve hayatlarının bundan sonraki bölümünde çevreye karşı çok daha duyarlı olacaklarını ve etraflarındaki kişileri de bu konuda bilinçlendireceklerini ifade ettiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.