EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıs Kültür Gecesi'nde LAÜ'de Kıbrıs rüzgarı esti

Kıbrıs Kültür Gecesi'nde LAÜ'de Kıbrıs rüzgarı esti

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi oryantasyon haftası çerçevesinde "Kıbrıs Kültür Gecesi" öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 21/02/19 17:30
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıs Kültür Gecesi'nde LAÜ'de Kıbrıs rüzgarı esti
A- A A+

Oryantasyon programı kapsamındadüzenlenen "Kıbrıs Kültür Gecesi'"nde, LAÜ'ye yeni kayıt yaptıran öğrenciler Kıbrıs kültürünü yakından tanıma fırsatı buldular. Ayrıca üniversiteye uyum sağlama süreçlerinde oryantasyon ekipleri tarafından öğrencilere kolaylıklar sağlandı.

Kıbrıs kültür gecesinde yeni kayıtlı öğrenciler Kıbrıs'ın kültürel değerlerini tanıma fırsatı yakaladılar

Düzenlenen etkinlikte, Kıbrıs Kültürü'ne özgü yemeklerikram edilirken;Akdeniz Ayrini Kültür Sanat Derneği (AYDER)tarafındanKıbrıs Halk Oyunları gösterisi yapıldı. Kıbrıs'a özgü kültürel değerlerimizden kültürel müzikler ve folklor gösterisi gecedebüyük beğeni kazandı. Gecede ayrıca öğrenciler müzik ve kültürel oyunlara eşlik ederek keyfli vakit geçirdiler. Kıbrısrüzgarının estiği kültürel gecede öğrencilerin sosyalleşmesi ve farklı kültürleri tanımasına da önemli bir fırsat sunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.