EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Lapta Yavuzlar Lisesi öğrencilerinden GAÜ'ye ziyaret

Lapta Yavuzlar Lisesi öğrencilerinden GAÜ'ye ziyaret

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Kuzey Kıbrıs'ta bulunan üniversite aday öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor. Lapta Yavuzlar Lisesi Öğrencileri, Girne Amerikan Üniversitesi'ne gerçekleştirdikleri ziyaret ile kampüs yaşamını yerinde gözlemlediler.

Yayın Tarihi: 03/03/19 14:22
okuma süresi: 1 dak.
Lapta Yavuzlar Lisesi öğrencilerinden GAÜ'ye ziyaret
A- A A+

GAÜ'den verilen bilgiye göre, Lapta Yavuzlar Lisesi öğrencileri için hazırlanan program doğrultusunda; Üniversite ve ilgi duydukları bölümler hakkında bilgi almak için üniversitedeki farklı fakültelerin öğretim elemanları ile Milenyum Kongre Merkezi'nde bir araya geldi. Konuk öğrenci kafilesi; Üniversitenin fiziki altyapısını anlatan sunumlar ve kısa tanıtım filmi izlencesinden sonra, fakülteleri temsilen tanıtımda yer alan öğretim elemanlarına ilgilendikleri konularda sorular yöneltti.

Üniversite aday öğrencilerine üniversite yaşamını yakından görmelerini sağlamak amacıyla yaptırılan kampüs turunda sırasıyla sağlık bilimleri, eczacılık fakülteleri laboratuarları da gösterilerek, bilgi verildi. Konuk öğrencilere gezinin son etabında ise, denizcilik ve mühendislik fakültelerinde de yüksek öğrenim öncesi sunum yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.