EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

"Atık Malzemelerden Heykel Yapma" yarışması 15 Nisan'da

"Atık Malzemelerden Heykel Yapma" yarışması 15 Nisan'da

Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda "eğitim ve sanatı" birleştirmeyi amaçlayarak "Atık Malzemelerden Heykel Yapma" yarışmasının 4.sünü 15 Nisan Pazartesi günü Lefkoşa A.K.M.'de düzenleyecek.

Yayın Tarihi: 11/04/19 14:28
okuma süresi: 1 dak.
"Atık Malzemelerden Heykel Yapma" yarışması 15 Nisan'da
A- A A+
Öğrencilerin küçük yaştan itibaren çevreye ve sanata karşı farkındalığını ve duyarlılığını artırmak, gençlerin yaşadıkları çevreyi tanımalarını, temiz tutmalarını ve çevredeki atık malzemeleri değerlendirerek daha güzel bir çevre yaratarak gelecek nesillere temiz bir doğa bırakmaları konusunda onları bilinçlendirmeyi hedefliyor.

15 Nisan Pazartesi günü, sabah saat 10.00'da başlayacak olan etkinlik, öğleden sonra 16.00'a kadar devam edecek.

Yarışmaya katılan tüm eserler K.T. Eğitim Vakfı Sanat Komitesi Başkanı Semral Öztan, Juri üyeleri Raif Dimililer, Evrim Yüksel Ergün, Bahire Korol ve Doç. Dr. Banu Tevfikler Çavuşoğlu tarafından değerlendirilecek.

Dereceye giren eserler 3 gün boyunca Lefkoşa A.K.M. bahçesinde sergilenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.