EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

Erenköy Lisesi'nde bu yıl ünlüler geçidi yaşandı

Erenköy Lisesi'nde bu yıl ünlüler geçidi yaşandı

Erenköy Lisesi, bu sene 10.'sunu düzenlediği Kültür Sanat Haftası'nda birçok sanatçı ve sporcuyu ağırladı.

Yayın Tarihi: 15/04/19 08:47
okuma süresi: 3 dak.
Erenköy Lisesi'nde bu yıl ünlüler geçidi yaşandı
A- A A+

Bu yıl onucusu düzenlenen Erenköy Lisesi Kültür Sanat Haftası adeta bir ünlüler geçidi oldu. Adını voleyboldaki başarılarının yanında her yıl düzenlediği kültür sanat haftasıyla da duyuran Erenköy Lisesi bu yıl haftaya Kıbrıslı ünlü piyanist Rüya Taner ile başladı.


Rüya Taner Erenköy Lisesi öğrencilerine okul bahçesinde verdiği resitalle ve 100 kişilik salonda gerçekleştirdiği söyleşiyle adeta büyüledi.

Kültür sanat haftasının diğer konukları arasında ülkemizde ve Türkiye'de çok iyi tanınan ünlü müzisyen Fikri Karayel , "Sihirli Masallar" kitabı yazarı Akile Kıvanç Rıza; öğretmen yazar Tuğçe Tekhanlı; devlet opera sanatçılarımız Tuğrul Enver Töre ve Sermin Dikmen Töre; piyanist Narden Sonel; Atatürk Öğretmen Akademisi müzik öğretmeni, akademisyen Ertem Nalbantoğlu; Ödüllü fotoğraf sanatçımız Hasan Bağlar; Tiyatrocu ve program yapımcısı Ertaç Hazer, ülkemizin sevilen müzik gruplarından Kıbrıs Müzik Yolcuları Nazım Ced ve Hüseyin Emel, Seramik sanatçısı, ressam Pervin Özgeçen; Ülkemizi "Yetenek Sizsiniz" programında da temsil eden dans ve graffiti sanatçısı,Yuka Blend kurucusu ve yöneticisi Derviş G. Zeybek ve Studyo 21; Pistanbul romanının yazarı ve Kıbrıs'ın ilk web dizisi Sis"in yönetmeni Mustafa Kemal Çelik; Esprin Sanat Tiyatrosu'ndan Nazım Bayraktaroğlu ve Atakan Bayraktaroğlu yer aldı. Haftanın düzenlenmesini sağlayan Erenköy Lisesi edebiyat öğretmenlerinden Eylem Avcı Alnur ve Utku İlhan Yıldız , "Güzel sanatlarının akademik eğitimde çok etkili olduğunu fark ettik. Bu işi misyon edindik. Erenköy Lisesi öğrencilerini ülkemizin birçok alanda tanınmış sanatçılarımızla buluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandılar.

Sporda da çok ünlü bir isim geçtiğimiz günlerde Erenköy Lisesi'ndeydi. Milli atletimiz, rekortmen Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş Erenköy Lisesi öğrencilerine yönelik bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide Yiğitcan Hekimoğlunun başarı öyküsü anlatıldı.

Öğrencilerin Yiğitcan Hekimoğlu'nu soru yağmuruna tuttuğu söyleşide Hekimoğlu duygusal anlar da yaşadı. Erenköy Lisesi sporda, sanat ve kültür etkinliklerine verdiği önemi bu yıl çağırdığı birbirinden ünlü ve başarılı işilerle kanıtlamış oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.