EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Çalışma Dairesi personeline eğitim verildi

Çalışma Dairesi personeline eğitim verildi

Polis Genel Müdürlüğü ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğinde; "Soruşturma Memurluğu Eğitimi" alan Çalışma Dairesi Müfettişlerine sertifikaları verildi.

Yayın Tarihi: 17/05/19 13:05
okuma süresi: 2 dak.
Çalışma Dairesi personeline eğitim verildi
A- A A+

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eski Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda bügün yapılan konuşan Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu, günün gelişen koşullarında kendini yenileyen bir anlayışla çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, bu kapsamda 18 Çalışma Dairesi elemanına eğitim verdiklerini belirtti.

Manavoğlu, "Soruşturma Memurluğu Eğitimi" alan personelin alanlarında daha deneyimli hizmetler verebileceğini de kaydetti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler de, Çalışma Dairesi'nin müfettiş sayısının artırılması için yaptıkları çalışmalar sonucu 14 yeni personel alımı yaptıklarını anımsatarak, buna ek olarak 4 eski personelin de katılımı ile 18 kişiye eğitim verildiğini anlattı.

Eğitimi alan personelin artık ekonomi, sağlık ve haksız rekabete karşı daha bilinçli bir şekilde görev yapacağını dile getiren Çeler, bunun, çalışanların hem kendi toplumları hem de çalışmaya gelecek olan yabancıların hakları bakımından da geçerli olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından kursiyerlere ve eğitmenlere sertifikaları takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.