EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de Pakistan Kültür Gecesi coşku ile kutlandı

LAÜ'de Pakistan Kültür Gecesi coşku ile kutlandı

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Merkezi tarafından organize edilen Pakistan Kültür Gecesi'nde LAÜ'de eğitim gören Pakistanlı öğrenciler bir araya geldiler.

Yayın Tarihi: 21/05/19 10:42
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de Pakistan Kültür Gecesi coşku ile kutlandı
A- A A+
LAÜ Plaza Alanı'nda yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlik kapsamında, Pakistan'ın turizmi, kültürü, yemekleri, milli günleri ile ilgili farklı dallarda görsel sunum yapıldı. Ayrıca, Pakistan'a özgü kültürel müzikler eşliğinde defile showları,dans gösterileri ve müzik dinletileri LAÜ'lü öğrenciler tarafından ilgi ile izlendi.

Pakistan Kültür Gecesi'nde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler duygu ve düşüncelerini şöyle ifade ettiler:

Tauseef Tanwar: Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencisiyim. Pakistanlı öğrencilerin kültürlerini tanıtmasına fırsat tanıyan bir etkinlik oldu. Aynı zamanda üniversitede bulunan diğer yabancı öğrenciler kültürümüz hakkında bilgi sahibi oldu. Farklı ülkelerden birçok öğrencinin olduğu üniversitemizde ülkemizi ve kültürümüzü tanıtmak çok güzel bir fırsat.

Armaghan Zahid: Arkadaşlarımızın keyif aldığı ve eğlenceli vakit geçirdiği güzel bir etkinlik oldu. Bu tür etkinlikler ile öğrenciler biraz olsun ders ve sınav stresinden uzaklaşıyorlar ve bu bizim için motivasyon oluyor.

Abdul Raheem Tarıq: Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencisiyim. Eğer başka bir ülkede öğrenim görüyorsanız diğer insanlarla tanışmak ve kaynaşmak adına kendi kültürünüzü tanıtmanız gerekmektedir. Bu tür etkinlikler farklı ülkelerden gelen öğrencilerin birbirlerini tanımaya olanak sağlar. Bunun en kolay yolu ise kültürleri tanımaktır. Bu tür etkinlikleri desteklediği için LAÜ'ye çok teşekkür ediyorum.

Maha Maryam: İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisiyim. Organizasyonu ve herşeyiyle mükemmel ve inanılmaz bir etkinlik. Kendi ülke ve kültürünüzü başka bir ülkede tanıtmak çok güzel bir duygu. Bu etkinlik sayesinde kendi ülkemizdeymişiz gibi hissettik.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.