EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Ünlü gazeteci Güneri Civaoğlu DAÜ'de Atatürk'ü anlattı

Ünlü gazeteci Güneri Civaoğlu DAÜ'de Atatürk'ü anlattı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 24. Bahar Festivali kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gelen ünlü gazeteci, avukat ve akademisyen Güneri Civaoğlu'nu ağırladı.

Yayın Tarihi: 25/05/19 12:49
okuma süresi: 2 dak.
Ünlü gazeteci Güneri Civaoğlu DAÜ'de Atatürk'ü anlattı
A- A A+
Mustafa Afşin Ersoy Salonu'nda 17 Mayıs Cuma günü, saat 17:00'de, söyleşi gerçekleştiren Civaoğlu, 19 Mayıs tarihinin Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. Yılı olması dolayısıyla söyleşiyi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anıları üzerine yapmak istediğini belirtti. Civaoğlu, söyleşisine Atatürk'ün anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.

ÇOK SAYIDA BELGE PAYLAŞTI

Saygı duruşunun ardından söyleşiye başlayan Civaoğlu, Atatürk'le ilgili derlediği çok sayıda doküman üzerinden Atatürk'ün bireysel diyaloglarını içeren bilgiler verdi.

Atatürk'ün okumuş olduğu kitaplardan ve yaşanmış olan olaylardan bahseden Civaoğlu, oldukça ilginç anekdotlar paylaştı.

TRT'nin kuruluşunda sabah haberlerini hazırlayan ekibin başında olan Civaoğlu, kariyeri boyunca Show TV Genel Müdürlüğü, Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği, Güneş Gazetesi Ortaklığı ve Genel Yayın Yönetmenliği, Sabah Gazetesi Köşe Yazarlığı, Milliyet Gazetesi Başyazarlığı gibi görevlerin yanı sıra, Kanal D, Fox TV ve CNN Türk gibi kanallarda pek çok program gerçekleştirmiştir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.