EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Hala Sultan Camisi'nde hacca gideceklere özel seminer

Hala Sultan Camisi'nde hacca gideceklere özel seminer

Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu kapsamında hacca gidecekler için Hala Sultan Camisi'nde Hac Semineri düzenlenecek.

Yayın Tarihi: 14/06/19 10:48
okuma süresi: 1 dak.
Hala Sultan Camisi'nde hacca gideceklere özel seminer
A- A A+
Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği'nce kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik, 22 Haziran Cumartesi günü, KKTC'den Hacca gidecek hacı adayları için Hac Semineri düzenlenecek.

Hala Sultan Camii'nde saat 10.00'da başlayacak seminerde, KKTC'den Hacca gitmek üzere Din Hizmetleri Müşavirliği'ne kayıt yaptıran hacı adayları hac ibadeti konusunda bilgilendirilecek.

Seminere katılacak hacı adaylarına, hac ibadeti için çıkacakları kutsal topraklara yolculukları süresince ihtiyaç duyacakları malzemeleri verilecek.

Menenjit aşısının da yapılacağı seminere, 2019 yılında ülkemizden hacca gitmek için kayıt yaptıran tüm hacı adaylarının katılması gerekiyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.