EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ öğrencilerinden sosyal sorumluluk çalışması

LAÜ öğrencilerinden sosyal sorumluluk çalışması

LAÜ'de "Temiz Toplum, İyi Gelecek" projesi ile çevrenin korunmasına dikkat çekildi.

Yayın Tarihi: 19/06/19 11:55
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ öğrencilerinden sosyal sorumluluk çalışması
A- A A+
Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Yrd. Doç. Dr. Esra Aydın Kılıç ve Öğretim Görevlisi Zühre Özer danışmanlığında, "Temiz Toplum, İyi Gelecek" adlı sosyal sorumluluk çalışması gerçekleştirdi.

Sosyal sorumluluk çalışmasında, iklim değişikliği ve doğanın korunması konusunda toplumsal bilincin ve farkındalığın arttırılması amacıyla kamu spotu, afiş ve bez torba tasarımı yapan öğrenciler hedefleri doğrultusundafarkındalık yaratmak ve sosyal, çevresel sorunların çözümüne katkı koymayı amaçladı.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri "Temiz Toplum, İyi Gelecek" sloganı ile Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin de katılımıyla sürdürdükleri projede örnek olma misyonunu taşıyarak iyi bir ekip çalışması gerçekleştirdiler. Öğrencilerin tasarladıkları bez torba, afiş ve kamu spotları LAÜ Sinema Salonu'nda gösterimde sunuldu. Etkinlikte tüm katılımcılara çevrenin korunmasına yönelik çağrıda bulunarak öğrenciler tarafından tasarımı yapılan bez torbalar dağıtıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.