EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ'lü Tünay Mertekci, Röportaj Ödülü'nün sahibi oldu

GAÜ'lü Tünay Mertekci, Röportaj Ödülü'nün sahibi oldu

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) öğrencisi ve Voice Of The Island Genel Yayın Yönetmeni Tünay Mertekci, "Yazılı Basın ve Yeni Medya Alanları, Röportaj Ödülü"nün sahibi oldu.

Yayın Tarihi: 15/07/19 15:18
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ'lü Tünay Mertekci, Röportaj Ödülü'nün sahibi oldu
A- A A+
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Basın ve Yayın Yüksek Lisans öğrencisi ve Voice Of The Island Genel Yayın Yönetmeni Tünay Mertekci, Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği'nin (KTGB) geleneksel "Medya Başarı ve Teşvik Ödülleri" ile "Hizmet Onur Ödülleri" 11 Temmuz Basın Günü dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda, "Yazılı Basın ve Yeni Medya Alanları, Röportaj Ödülü"nün sahibi oldu.

Kıbrıs'ta bir 'Kıbrıslı Türk tarafından çıkarılan ilk Türkçe gazete' Saded'in 130'uncu yıldönümü dolayısıyla her yıl 11 Temmuz'da KTGB tarafından verilen Medya Teşvik ve Başarı Ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. GAÜ Basın ve Yayın Yüksek Lisans öğrencisi ve Voice Of The Island Genel Yayın Yönetmeni Tünay Mertekci, "Yazılı Basın ve Yeni Medya Alanları, Röportaj Ödülü"nün sahibi oldu. Mertekci'ye ödülü, Başbakan Ersin Tatar verdi.

Geceye Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Ersin Tatar, Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkanı Cemal Özyiğit'in yanında, birçok bakan ve devlet yetkilisi de katılarak konuşma gerçekleştirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.