EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ'yü İtalya'da temsil edecekler

GAÜ'yü İtalya'da temsil edecekler

GAÜ masa tenisi takımı, GAÜ'yü İtalya'da temsil edecek.

Yayın Tarihi: 16/07/19 12:13
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ'yü İtalya'da temsil edecekler
A- A A+
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Yükseköğretimde 35'inci yılını kutlarken, akademik başarılarının yanında, spordaki başarısıyla da dünya çapında adından söz ettiriyor.

14-21 Temmuz tarihleri arasında, İtalya'nın Camerina kentinde düzenlenen, EUSA Avrupa Üniversitelerarası Şampiyonasına katılmaya hak kazanan GAÜ Masa Tenisi Erkek takımı, şampiyona bünyesinde 20 üniversite arasında boy gösterecek. Yıllardır dünya çapında göstermiş olduğu başarı ile adından sıkça söz ettiren GAÜ Masa Tenisi takımı, şampiyonanın açılış seromonisinde de dikkatleri üzerine çekti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün şunları söyledi;

"14-21 Temmuz tarihleri arasında İtalya'nın Camerino şehrinde düzenlenen EUSA Avrupa Üniversitelerarası Şampiyona'sına katılan GAÜ Masa Tenisi Erkek takımımız, 20 üniversite arasında ülkemizi ve kurumumuzu bugün başlayacak maçlarla temsil edecek. Ayrıca, açılış seromonisinde ilgi odağı olan takımımız, dereceyle dönmek için elinden gelenin en iyisini yapacak."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.