EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ'de biyomedikal mühendisliği eğitimi verilecek

DAÜ'de biyomedikal mühendisliği eğitimi verilecek

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 2019 – 2020 Akademik Yılı Güz Dönemi'nde Biyomedikal Mühendisliği eğitimi verileceğini, yeni programın eğitim dilinin İngilizce olacağını açıkladı.

Yayın Tarihi: 23/07/19 18:45
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ'de biyomedikal mühendisliği eğitimi verilecek
A- A A+

DAÜ, Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) ile Türkiye Cumhuriyeti Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından onaylanan yeni bölümle ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, mühendislik prensiplerini biyolojiye ve sağlığa uygulayan çok disiplinli bir program olan Biyomedikal Mühendisliği'nin, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Biyoloji bilimleri, Matematik, Fizik ve Kimya bölümleri ile Sağlık Bilimleri ve Tıp fakülteleri ile koordineli hareket ettiği kaydedildi. Biyomedikal mühendisliğinin, yaşlanan nüfus, diyabet ve obezite gibi toplumu etkileyen sorunlara çözüm geliştirmede önemli rol oynadığı da belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.