EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Eğitim Bakanı Çavuşoğlu, YÖDAK'ı ziyaret etti

Eğitim Bakanı Çavuşoğlu, YÖDAK'ı ziyaret etti

Eğitim ve Kültür Bakanı Çavuşoğlu, Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu'nu (YÖDAK) ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 30/07/19 14:26
okuma süresi: 1 dak.
Eğitim Bakanı Çavuşoğlu, YÖDAK'ı ziyaret etti
A- A A+
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu'nu (YÖDAK) ziyaret ederek, yeni binasında incelemelerde bulundu.

YÖDAK'ın ülke için önemli bir konumda olduğuna vurgu yapan Çavuşoğlu, kurulun yapısını daha da güçlendirmek için gereken adımları atacaklarını belirtti. Çavuşoğlu ayrıca son dönemde yaşanan sorunların çözümünde Bakanlıkla uyumlu bir çalışma yürüten Kurul Başkanı Prof. Dr. Akile Büke ve üyelerine teşekkür etti.

Yeni binalarıyla YÖDAK Başkanı ve üyelerinin rahat ve huzurlu bir çalışma ortamı yakaladığını belirten Çavuşoğlu, yeni binalarının kurula hayırlı olmasını temenni etti.

Bakan Çavuşoğlu, incelemelerinin ardından Yükseköğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi Müdürü Ziya Öztürkler, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Akile Büke ve kurul üyeleriyle birlikte değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.