EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

TMTF'den Türkay Akpınar'a ziyaret

TMTF'den Türkay Akpınar'a ziyaret

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) Başkanı Fatih Karaca ve beraberindeki heyet GAÜ Mütevelli Heyeti Üyesi ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar'ı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 12/08/19 12:46
okuma süresi: 1 dak.
TMTF'den Türkay Akpınar'a ziyaret
A- A A+
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mütevelli Heyeti Üyesi ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar'a, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Fatih Karaca ve TMTF A Milli Teknik Direktörü ve Üst Kurul Başkanı Vedat Erim ile KKTC Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğlu tarafından ziyarette bulunuldu.

Ziyarette, önümüzdeki sezonlar hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, Masa Tenisi sporu ile ilgili alt yapı gelişimi için yapılması gerekenler masaya yatırıldı. Ayrıca, KKTC'nin, masa tenisi ile yurt dışı açılımları ele alınılarak, teknik konular üzerinde değerlendirilme yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.