EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ'den TÜSF Başkanı Prof. Dr. Tamer'e teşekkür plaketi

GAÜ'den TÜSF Başkanı Prof. Dr. Tamer'e teşekkür plaketi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) tarafından Türkiye Üniversitesi Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tamer'e teşekkür plaketi takdim edildi.

Yayın Tarihi: 13/09/19 12:00
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ'den TÜSF Başkanı Prof. Dr. Tamer'e teşekkür plaketi
A- A A+
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), KKTC üniversitelerine uluslararası arenada yer alma noktasında destekte bulunan, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer'e teşekkür plaketi takdim etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, GAÜ'nün eğitim göstermiş olduğu başarısının yanında, bugüne kadar spor alanında da kendisini ve ülkesini uluslararası arenada başarıları ile gösterdiğini ve göstermeye devam edeceğini belirtti. Açıklamada, bu yolda kendilerine ve tüm KKTC üniversitelerine uluslararası arenada yer almaları noktasında büyük destek olan Türkiye Üniversite Sporları federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer'e GAÜ adın teşekkür plaketi takdim ettiklerini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.