EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ Kültür Turları Lefkoşa gezisi ile devam ediyor

GAÜ Kültür Turları Lefkoşa gezisi ile devam ediyor

GAÜ her yıl oryantasyon programı kapsamında düzenlediği kültür turlarının ilkini, Girne ve çevresinde gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 10/10/19 19:00
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ Kültür Turları Lefkoşa gezisi ile devam ediyor
A- A A+
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) her yıl oryantasyon programı kapsamında geleneksel olarak düzenlediği kültür turlarının ilkini Girne ve çevresinde gerçekleştirdi.

GAÜ Öğrenci Hizmetleri'nden yapılan açıklamaya göre, Kültür Turları kapsamında 12 Ekim 2019 Cumartesi günü düzenlenecek olan Lefkoşa şehir turu kapsamında, KKTC'ye yeni gelen öğrenciler Yiğitler Burcu, Surlar İçi, Büyükhan bölgesini görme ve tanıma fırsatı yakalayacak.

Kültür Turları kapsamında izlenecek diğer güzergahlar ise; 19 Ekim 2019 Cumartesi Gazimağusa, 26 Ekim 2019 Cumartesi Karpaz Turu gerçekleşecek.

GAÜ Öğrenci Hizmetleri Direktörlüğünden yapılan açıklamada, turlara katılmak isteyen öğrencilerin başvuruda bulması gerektiği belirtilirken, son başvuru tarihinin, tur öncesinde ki 48 saat olduğu bildirildi. Tura katılmak isteyen öğrencilerin; "İsim, Soy isim, öğrenci numarası, telefon numarası ve bineceği durağı belirten bilgileri, ozanerdogan@gau.edu.tr adresine mail olarak göndermesi gerektiği ifade edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.