EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ'de intihar ve risk değerlendirme eğitimi

DAÜ'de intihar ve risk değerlendirme eğitimi

Doğu Akdeniz Üniversitesi tarafından düzenlenen "İntihar ve Risk Değerlendirme" başlıklı eğitim, geçtiğimiz günlerde DAÜ Mustafa Afşin Ersoy Salonu'nda gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 23/10/19 15:24
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ'de intihar ve risk değerlendirme eğitimi
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Fen ve Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü ve DAÜ Psikolojik Rehberlik ve Araştırma Merkezi (DAÜ-PDRAM) ev sahipliğinde gerçekleştirilen "İntihar ve Risk Değerlendirme" başlıklı eğitim, geçtiğimiz günlerde DAÜ Mustafa Afşin Ersoy Salonu'nda düzenlendi.

Türk Psikologlar Derneği (TPD) ve Kıbrıs Türk Psikologlar Derneği (KTPD) iş birliği ile yapılan eğitime katılım oldukça yoğun oldu.

Eğitim çalışması, TPD Derneği Başkanı Doç. Dr. Okan Cem Çırakoğlu tarafından Mesleki Destekleme Programı kapsamında Kuzey Kıbrıs'taki psikologlara yönelik olarak gerçekleştirildi.

Meslektaşların bir araya gelip deneyimlerini paylaşma fırsatı da buldukları eğitimde; intihar davranışlarıyla ilişkili olabilecek riskler, konuyla ilgili araştırmalar ve intihar davranışlarına müdahale gibi konular farklı boyutlarıyla ele alındı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.