ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Msn Kaydol, Msn giriş yap

Msn Kaydol, Msn giriş yap

MSN Giriş yapmak isteyen onlarca kişi Google'da bu şekilde arama yaptı ancak MSN sisteminin tamamen kaldırılıp Hotmail sistemine geçişi insanları zor durumda bıraktı.

Yayın Tarihi: 07/12/16 16:46
okuma süresi: 2 dak.
Msn Kaydol, Msn giriş yap
A- A A+

MSN Giriş yapmak isteyen onlarca kişi Google'da bu şekilde arama yaptı ancak MSN sisteminin tamamen kaldırılıp Hotmail sistemine geçişi insanları zor durumda bıraktı. Ülkemizde en çok kullanılan chat programı olan MSN yıllar önce Microsoft şirketi tarafından kapatıldı. Kapatıldı demek aslında doğru olmaz çünkü Skype programı bu programın yerine getirildi. Mail servisi olarak da Hotmail ve Outlook sistemleri geliştirildi. Sizler de msn giriş işleminin detaylarını öğrenmek isterseniz alttaki web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hotmail Oturum Aç

Hotmail sisteminde oturum açarak bütün maillerinize erişebilir ve sizler de mail gönderme işlemi yapabilirsiniz. Hotmail Oturum aç işlemini tamamladığınızda yani kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaptığınızda karşınıza çıkan ekran gelen kutusu sayfası olacaktır. Bu sayfada bu mail sisteminin bütün özelliklerine erişebilir ve kendinize göre ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.

Msn Kaydol

Peki ben giriş yapmayı haberinizden öğrendim ancak benim zaten bir mail hesabım yani bir msn hesabım yok diyorsanız sizler için bunu da düşündük değerli arkadaşlar. Hemen MSN KAYDOL linkimize tıklayarak kayıt işleminin detaylarını öğrenebilir ve sizler de kısa yoldan hemen kaydolabilirsiniz. Emailac.biz web sitesinin bu mükemmel servisleri için teşekkür eder, bu şekilde rehber paylaşımlarına devam etmelerini dileriz. ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.