ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Friv Kız Oyunları

Friv Kız Oyunları

Hayatımızın artık en vazgeçilmez aktiviteleri arasında yer alan oyun dünyamız gelişmekte olan teknoloji sayesinde artık iyice peşimizi bırakmaz bir hal almıştır.

Yayın Tarihi: 06/03/17 08:12
okuma süresi: 3 dak.
Friv Kız Oyunları
A- A A+

Hayatımızın artık en vazgeçilmez aktiviteleri arasında yer alan oyun dünyamız gelişmekte olan teknoloji sayesinde artık iyice peşimizi bırakmaz bir hal almıştır. Eskiden binbir güçlükle ya da günün belirli saat dilimleri içerisinde biraz da çocukluğumuzda alabildiğimiz izinler çerçevesinde yaşadığımız oyun dünyasını şimdilerde günün her saatinde ve de olabildiğince kolay ulaşımlar sayesinde karşılayabiliyoruz. Friv oyun çeşitleri artık herkesin sahip olabildiği telefonlar aracılığı ile anlık olarak cebimizde hazır olarak bekliyor.

Oyun dünyası az önce de bahsettiğimiz gibi eskisine nazaran olabildiğince ve hatta ihtiyaçtan daha da fazlası olacak şekilde artmış bulunmaktadır. Bu ihtiyaç fazlası oyun kültürü bizlere öyle bir aşılanmış olacak ki artık neredeyse tüm faydalı alışkanlıklarımızı yitirmiş ve de oyun hırsı içerisinde kendimizi kaybedecek noktaya gelmişiz. Ancak tab bu durumun sadece bu yönü yok. Her ne kadar oyun piyasasının durumu bu şekilde olsa da her oyun bizler için tamamı ile zaman kaybına yol açmıyor. Bazı oyunlar gerçekten bizler için sadece hırs tutkunu olmakla sınırlı kalıyor olsa da bazı oyunlar ile de zihnimizi açıyor ve de yeteri kadar oynandığında bizlere farklı bakış noktaları katabiliyor.

Bu bahsettiğimiz oyunlar genel anlamda zeka oyunları olsa da bu flash oyunları olarak da adlandırabileceğimiz tür oyunlarda kız erkek fark etmeden çeşit bulunurken Kız Oyunları da oldukça çok yer edinmektedir. Kız oyunları denilince de pek akla kolay oyunlar geliyor olmasa da aslında yapboz tarzı ya da bir işletme yönetiyormuşcasına sadece zevk ve boş zaman değil aynı zamanda düşündürürken eğlenceli geçirebilecek zaman dilimleri de yaratabiliyorlar kendilerine. Aslında bu bakımdan bu oyunların faydaları oldukça yüksek. Tabi her şeyde olduğu gibi kararında oynanıldığı kadar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.