ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Medyum Ali Gürses: Dolandırıcılara karşı dikkatli olun

Medyum Ali Gürses: Dolandırıcılara karşı dikkatli olun

Son dönemde medyum hoca alanında artan dolandırıcılık olayları her gün onlarca insanı mağdur etmekte. Çalışma yapma bahanesiyle parayı aldıktan sonra insanların telefonunu engelleyen ve telefon numarasını değiştiren dolandırıcı medyumlar isimlerini de düzenli aralıklarla değiştirmekte.

Yayın Tarihi: 06/07/17 12:38
okuma süresi: 3 dak.
Medyum Ali Gürses: Dolandırıcılara karşı dikkatli olun
A- A A+
Son dönemde medyum hoca alanında artan dolandırıcılık olayları her gün onlarca insanı mağdur etmekte. Çalışma yapma bahanesiyle parayı aldıktan sonra insanların telefonunu engelleyen ve telefon numarasını değiştiren dolandırıcı medyumlar isimlerini de düzenli aralıklarla değiştirmekte. Banka hesap bilgileri de kendilerine ait olmayan bu şahısların kimliğini tespit etmek bu yüzden oldukça zorlaşmakta. O yüzden hoca arayışındaki insanların çalışacakları insanı önceden iyi araştırması gerekiyor. İnternetteki medyum yorum sitelerinde hakkındaki olumlu yazılarla en öne çıkan isimlerden biri olan Medyum Ali Gürses internetteki adı ile banka hesap bilgilerindeki adı aynı olmayan kişilere karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıyor.

Bu kişilerin %90'ının dolandırıcı olduğunu söyleyen Medyum Ali Hoca "Bu şahıslar bir gün Medyum Hüseyin iken diğer gün Medyum Hasan olmakta. Banka hesap bilgilerindeki isim zaten tamamen farklı ancak Hüseyin ismiyle birçok insanı dolandırdıktan sonra internette hakkındaki şikayetlerden dolayı zarar görmemek için bir süre sonra daha önce hiç kullanılmamış bir isme geçiyor ve insanlar da internette araştırınca hakkında olumsuz bir şey görmeyince güveniyor. O isimle de insanları dolandırdıktan sonra yine başka bir isme geçiyorlar. O yüzden banka hesap bilgilerindeki isim önemli" şeklinde konuşuyor. Medyum Ali Gürses bu şahısların farklı hesap bilgileri için "muhasebecim, malzemecim" gibi bahaneler sunacaklarını ancak bunlara da itibar edilmemesi konusunda da uyarıyor. Bu şahısların telefon numaraları da sürekli değişmekte.

O yüzden telefon numarasının geçmişini de internetten aratarak kontrol edebilirsiniz. Yine internet ortamında yaşanan mağduriyetlerden sonra kurulan ve her gün binlerce insanın ziyaret edip tecrübelerini paylaştığı medyum tavsiye siteleri var ki buralarda da çalışacağınız hocayı araştırarak hakkındaki yorumları okuyabilir ve ona göre çalışıp çalışmayacağınıza karar verebilirsiniz.---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.