ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Telefonlardaki son gelişmeler

Telefonlardaki son gelişmeler

Son zamanlarda mobil uygulamaların çok fazla tercih edildiğini görüyoruz. Bunun da pek çok nedeni bulunuyor. Şirketlerin müşteri odaklı çalışmak istemesi, real time marketing ve PR çalışmalarına önem verilmesi, kullanıcılara daha yakın olmaya çalışma, itibar, prestij, pratiklik gibi unsurlar sadece listenin ön sıralarında yer alan noktalardır.

Yayın Tarihi: 04/01/18 03:06
okuma süresi: 4 dak.
Telefonlardaki son gelişmeler
A- A A+
Son zamanlarda mobil uygulamaların çok fazla tercih edildiğini görüyoruz. Bunun da pek çok nedeni bulunuyor. Şirketlerin müşteri odaklı çalışmak istemesi, real time marketing ve PR çalışmalarına önem verilmesi, kullanıcılara daha yakın olmaya çalışma, itibar, prestij, pratiklik gibi unsurlar sadece listenin ön sıralarında yer alan noktalardır. Bu nedenle son zamanlarda Androd ve IOS başta olmak üzere buna bağlı olan mobil uygulama ve geliştirme kodlamaları alanında yapılan çalışmalar hız kazandı.

Mobil servisler sayesinde firmalar, daha da önemli noktalara gelebiliyor. Üstelik bu uygulamaların normal bir tanıtım aracına göre çok daha ucuz olması, çok kısa bir zamanda gerçekleşmesi uygulamaları bir anlamda kurumsallık göstergesi haline getirdi. Bu alandaki rekabet de dolayısıyla arttı. Artık her şirket işe yeni bir yazılım üretmek ve bunu mobile uygulamak ile başlıyor.

Codex üretimi yapan şirketimiz de X Code başta olmak üzere Andorid ve IOS yazılımları için en güncel ve özel kod tasarımlarını gerçekleştiriyor. Şirketinizin kurumsal kimliğine uygun bir araç olacak şekilde yapılan bu işlemler, sistemde yer alan bütün verilerin hızlı bir şekilde optimize edilmesini sağlıyor. Mobil uygulama olanakları ile şirket ya da siteniz daha da büyüyor.

Cep telefonlarına indirilen programların menü tasarımları, kodlamaları, bakım ve güvenlik testleri, dinamik yapısı gibi ve buna benzer pek çok detay bu profesyonel şirket tarafından tamamlanıyor.

Piyasada Bir Adım Öne Geçiriyor

Codex mobil servis geliştirmek isteyen yazılımların ilk etapta yapacağı prensip, hangi noktadan nasıl bir plan ile çalışmaya başlayacağını belirlemektir. İlk olarak çok güçlü bir kullanıcı kitlesi olan Apple ya da Android ürün işletim sistemlerine giriş yapmak gerekiyor. Apple üzerinden örnek verecek olursak IOS tabanlı uygulamalar geliştirmek için hazır bir Pazar olarak bekliyor.

Karışık ve büyük risk taşıyan fikirler, günümüzde yerini daha basit ve piyasa odaklı projelere bıraktı. Son yazılımlarındaki gelişmelere dikkate aldığımızda artık tasarım ve gereksiz ağırlıklar yerine güvenilirlik ve işlevselliği ön plana çıkaran ürünler ortaya konuldu. Girişimciler, fikirlerini ilk iş olması nedeniyle çok daha grift bir yapıya bürüyebiliyor. Ancak böyle bir duruma gerek yok. Mobil yazılım ve uygulama aşamasında çözüm odaklı ve olabildiğince minimal bir yapıya sahip olan projeler ile pazara çıkmak gerekiyor. Basitlik, sadelik ve pratik kullanım bu aşamada her zaman ilk hedef olmalıdır.

Anlık Takip Son Derece Önemli

Codex Android uygulama sistemleri başta olmak üzere mobil uygulamalarda, mutlaka piyasanın anlık güncelliğinin takip ediyor. Iphone geliştirme ve uygulama aşamasında değerlendirilebilecek olan Maniac Dev ve Mobile Tuts gibi bloglar bu süreçte takip edilebilir. Güncel ve popüler özellikler gösteren repolar da piyasaların son durumlarını öğrenmek için son derece önemli bir detay olabiliyor. ***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.