ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Emlak sektöründe tedirgin eden durum

Emlak sektöründe tedirgin eden durum

Bankaların ödemesi yapılamayan kredilerin teminatı olarak aldıkları ve satışa çıkardıkları; <strong>konut</strong>, <strong>işyeri</strong> ve <strong>araziden</strong> oluşan <strong>gayrimenkullerin</strong> sayısı dudak uçuklatmaktadır. Hali hazırda satışa konulmamış gayrimenkuller ve rakam açıklamayan bazı bankalarında elinde bulunanlarla beraber, dudak uçuklatan rakamın zirveye ulaştığı vurgulanmaktadır.

Yayın Tarihi: 05/01/18 06:12
okuma süresi: 3 dak.
Emlak sektöründe tedirgin eden durum
A- A A+
Bankaların ödemesi yapılamayan kredilerin teminatı olarak aldıkları ve satışa çıkardıkları; konut, işyeri ve araziden oluşan gayrimenkullerin sayısı dudak uçuklatmaktadır. Hali hazırda satışa konulmamış gayrimenkuller ve rakam açıklamayan bazı bankalarında elinde bulunanlarla beraber, dudak uçuklatan rakamın zirveye ulaştığı vurgulanmaktadır.

Bankaların ellerindeki satılık ev, emlak ve konut sayısı bugün itibarı ile yaklaşık olarak 11500 civarındadır.

Bunların 6246 sı daire, ev vs konut, 2745 i işyeri ve yaklaşık 2435 i de arsa, arazi vsdir.

Mülkiyetinde en çok satılık emlak bulunduran bankalar Vakıfbank (2410 emlak), Halkbank (2047 emlak) ve Ziraat bankası(1839 emlak) dır.

En son güncel rakamlar ve tüm bankaların satılık emlak, satılık ev, satılık arsa ilanları Bankadan.Net adresinde görülebilir.

Bu rakamlar daha yüksektir çünkü bankalar ellerindeki gayrimenkullerin tamamını bir anda satışa çıkarmamakta yada farklı yollardan satmayı tercih edebilmektedir.

Konut alımında kredilendirilen evleri, ticari kredilendirmeler de ise konut,arsa,arazi ve fabrika gibi gayrimenkulleri ipotek ettiren bankalar, ödenemeyen kredilere karşılık olarak bu gayrimenkulleri mülkiyetlerine geçirmektedirler. Bankalar tarafından değerleme işlemi tamamlandıktan sonra da satışa sunulmaktadır.

Araştırma sonuçlarına göre, bankaların elinde bulunan gayrimenkullerin sayı olarak bakıldığında çoğunluğunu konut oluştursa da kıymet ve değer olarak arsa,arazi ve fabrika gibi gayrimenkullerin daha çok olduğu görülmektedir.

Emlak, satılık evler, emlak ilanları, sahibinden, sahibinden satılık daireler, bankadan satılık emlak ilanları, satılık arsa emlak gibi konuları tek tek araştırmak oldukça zor ve zaman alıcı bir süreçtir. Tüm bu konuları en son haberler ve anlık güncellenen verilerle bankadan.net internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

En son emlak ilanları, anında yayınlanmaktadır. Bankalardan satılık emlak ilanları anlık güncellenmektedir. En küçük değişiklikler anında güncellenerek ziyaretçilere en doğru bilgiler en hızlı bir şekilde aktarılmaktadır. Şimdi tek tek banka dolaşmaya kimsenin zamanı yok. Tek tek banka ya da emlakçı dolaşamayacağınıza göre, internet üzerinden araştıracaksınız. İnternet üzerinde de bu alanlarla ilgili farklı bir çok siteyi incelemeniz gerekecektir. Bu yöntem de yorucu ve zaman alıcıdır. En iyisi siz tüm bilgilere tek tıkla ulaşabileceğiniz bankadan.net sitesini ziyaret edin. Hem zamandan kazanın, hem de en son satılık emlak, satılık arsa, satılık daire, sahibinden satılık daire, sahibinden emlak ilanlarına yorulmadan ulaşın. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.