ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

SunExpress Avrupa'nın En Modernleri Arasında

SunExpress Avrupa’nın En Modernleri Arasında

Sunexpress havayolları her açıdan enleri yaşamaya ve yaşatmaya devam etmektedir. Sahip olduğu 70 adet uçağıyla Avrupa'nın en modern filoları arasında yer alan bu firma konforlu uçakları ile yolcularına modern bir hizmet sunmaktadır.

Yayın Tarihi: 16/01/18 08:12
okuma süresi: 4 dak.
SunExpress Avrupa’nın En Modernleri Arasında
A- A A+
Sunexpress havayolları her açıdan enleri yaşamaya ve yaşatmaya devam etmektedir. Sahip olduğu 70 adet uçağıyla Avrupa'nın en modern filoları arasında yer alan bu firma konforlu uçakları ile yolcularına modern bir hizmet sunmaktadır.

Yüksek kalitede seyahat edebilme avantajını uygun fiyatlara yakalayabileceğiniz nadir firmalardan birisi olmasından dolayı da her zaman gurur duymaktadır. 64 adet Boening 737-800 tipi uçağa ve 6 adet Airbus A330 tipi uçağa sahip olan Sunexpress firması toplamda 13950 adet yolcu kapasitesi ile havayolu taşımacılığı hizmeti sağlamaktadır. Boening 737-800 tipi uçaklarının koltuk sayısı 189, Airbus A330 tipi uçaklarının koltuk sayısı ise 310'dur. Üstelik yeni kabin tasarımı sayesinde daha konforlu yolculuk yaşamanızı da sağlamaktadır. Yeni kabin tasarımında daha fazla bacak mesafesi özelliğinin yanı sıra canlı renklerin kullanılması da daha ferah bir ortamda seyahat etmenizi sağlamaktadır.

Uçak Seyahatlerinde Bacak Mesafesinin Önemi

Havayolu taşımacılığını sık kullananların en iyi bildiği durumlardan birisi bacak mesafesinin ne denli önemli olduğudur. Özellikle uzun mesafeli yolculuklarda rahat etmek açısından geniş koltuk mesafeleri sizler için yüksek konfor sağlamaktadır. Sunexpress bu durumdan dolayı yolcuların memnuniyetsiz olabilme ihtimalini ortadan kaldırmak adına koltuk üreticisi Zodiac markasının son derece konforlu koltuklarını yeni kabin tasarımında kullanmaktadır. Bu konforlu ve deri kaplama koltuklar büyük bir geri yatma açısına sahiptir. Buna rağmen yolcuların bacak mesafesi de yeterince geniş bırakılmaktadır. Yeni tasarımda fark edeceğiniz detay ise literatür cebinin artık diz seviyesi yerine katlanılabilir masanın arkasında bulunuyor olmasıdır. Bu sayede bacak mesafeniz geniş tutulabilmektedir. Sunexpress uçak biletinizi satın aldıktan sonra konforlu bir seyahat geçireceğinizden emin olabilirsiniz. Sizlerin memnuniyeti ve mutluluğu için her durum önceden düşünülmüştür. Sizler de Sunexpress havayollarını tercih ederek son derece konforlu koltuklarınıza yaslanarak 100'den fazla varış noktası arasında tercihiniz olan yere seyahat etmenin keyfini sürebilirsiniz.

Uçak İçi Eğlence Sistemi Keyifli Yolculuk

Konfor bakımından yüksek kalite sağlayan sunexpress eğlence açısından da oldukça güzel bir hizmet sunmaktadır. Uçakların içerisinde yer alan Wi-Fi sistemi sayesinde yolcular bolca eğlence sağlayan içerikler arasından seçim yapabilme şansına sahiptir. Yolculuk sırasında isteyenler bu özellik üzerinden film izleyebilirken, isteyenler dergi okuyabilmektedir. Tüm bu içeriklere akıllı cihazlarınızdan, tabletlerinizden ya da bilgisayarlarınızdan kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. Böylelikle seyahatiniz sıradan ve sıkıcı geçmeyecektir. Ayrıca uçak içi eğlence sistemi sayesinde yol boyunca yiyecek, içecek ve duty free ürünlerin siparişini de verebilirsiniz. Her açıdan avantajlı bir yolculuk için sizler de vakit kaybetmeden sunexpress bilet almak için harekete geçebilirsiniz. Tüm bu hizmet seçeneklerinden uygun fiyatlara yararlanabilirsiniz. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.