ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Otobüsle Avrupa Turu Paris

Otobüsle Avrupa Turu Paris

Otobüsle Avrupa Turu seyahatleri arasında bulunan Paris bir çok yönü ile tüm katılımcılarımızın ilgisini çekmektedir.

Yayın Tarihi: 22/01/18 03:35
okuma süresi: 4 dak.
Otobüsle Avrupa Turu Paris
A- A A+

Otobüsle Avrupa Turu seyahatleri arasında bulunan Paris bir çok yönü ile tüm katılımcılarımızın ilgisini çekmektedir. Örneğin; Işık Şehir olarak da bilinen Paris Fransa'nın başkenti ve kuşkusuz en güzel şehridir. Paris eski bir tarihi geçmişe sahiptir. Birçok devlet egemenliği görmüştür. Gezi sırasında rehberinizden de detaylı bilgiler alabilirsiniz. Günümüzde dünyada bu şehri bilmeyen yoktur. Paris'e aşıklar şehri denildiğini de duymuştum. Günümüzde Paris birçok ekonomik işletmelerin merkezidir.

Uluslar arası taşımacılığın geçiş noktasıdır. Moda ve lüks de dünya merkezidir. Otobüsle Tur seyahatlerinde çokça ilgi gören Paris de neler yapılır? Işık Şehir Paris o kadar güzel bir şehir ki gezmeye doyamazsınız. Eğer gezmek istiyorsanız ve bunu zevk alarak sindire sindire yapmak istiyorsanız rahat bir 10 gününüzü ayırmanızı tavsiye ederim. Eğer Paris romantik bir şeyler için gittiyseniz gezmeye Sen Nehrine gitmelisiniz. Huzur verici ve romantik bir havaya sahiptir. Paris dünya üzerinde en çok turist ağırlayan şehirlerden. Her yıl 30 milyon turiste ev sahipliği yapmaktadır. İnsanlar Paris'in mükemmel mutfak lezzetleri tatmak ve göz alıcı modasını görmek için gelmektedir. Bunların yanında tarihi binaları, müzeleri ve etkileyici meydanları insanları kendine çeker.

Avrupai Tur - Paris Eyfel Kulesi

Paris'in en çok turist alan yeri ve adeta Paris'in simgesi haline gelmiş olan Eyfel Kulesi her yıl 6 milyon turist tarafından ziyaret edilmektedir. Kule 1889 yılında yapılmış ve yapımında 7800 ton demir ve 18 bin ton çelik kullanılmış. 300 metreden daha yüksektir. Bu büyüklükteki bir kule aslında geçici olarak yapılmıştır ve halk tarafından onaylanmamış. Fakat turistler tarafından ilgi görünce yıkılmamış ve günümüze kadar gelmiştir. Paris Eyfel Kulesi üç farklı kısımdan oluşmaktadır. İlk kısmında kulenin ve bazı eserlerin tanıtıldığı müze bulunmaktadır. İkinci kısımda ise restoran ve kafeler bulunmaktadır. En güzel kısmı da üçüncü kısmıdır. Üçüncü kısım teras ve seyir kısmıdır. Bu kısımda muhteşem bir Paris manzarası sizi bekliyor.

Zafer Takı

İmparator Napolyon tarafından yapılan Zafer Takı 50 metre yüksekliğinde bir anıttır. Turistlerin büyük bir ilgisi vardır. Anıtın yapılma amacı ise oldukça anlamlıdır. Paris Zafer Takı hayatını kaybeden devrimciler ve Napolyon askerlerinin anısına dikilmiştir.

Otobüsle Seyahatin En Güvenilir Adresi Avrupai Tur!.

Avrupai.com.tr adresini ziyaret ederek bir çok gezi turlarımızın olduğunu görebilirsiniz. İlginizi çekebilecek yurt içi ve yurt dışı turları için bizimle 7/24 iletişime geçebilir dilediğiniz tarih aralığında size özel Otobüsle avrupa turu düzenleyebilirsiniz. Avrupai ile yapacağınız geziler son tekonoloji otobüslerle sağlanmaktadır. Otobüs içi ayrıca ikramlar yapılmaktadır. Herhangi bir problem yaşamadan Avrupai güvencesi ile siz de gezmedik bir yer bırakmayın!. Kredi kartına taksit imkanıyla zengin ödeme seçenekleri de sunulmaktadır. ***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.