ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Akdeniz'in incisi Girne'nin yeni portalı yayında!

Akdeniz'in incisi Girne'nin yeni portalı yayında!

Girne halkına hizmetine geçtiğimiz senelerde başlayan Girne.com, Kıbrıs'ın eşsiz güzelliklerini, Kıbrıs haberlerini ve kıbrıs'ın incisi Girne'nin <strong>restoran</strong>larını, <strong>otel</strong>lerini, emlak ilanlarını ve bir çok yeniklerini tanıtıyor. Akdenizin incisi kıbrıs'ın; emlak ilanlarını, otel ilanlarını, kiralık araç ilanlarını, kıbrıs'a ait güncel haberleri, proje ilanlarını yani bir çatı altında kıbrısa ve girneye ait herşeyini tanıtan Girne.com platformu ile ayrıca online rezervasyon da yapabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 29/01/18 04:20
okuma süresi: 4 dak.
Akdeniz'in incisi Girne'nin yeni portalı yayında!
A- A A+
Girne halkına hizmetine geçtiğimiz senelerde başlayan Girne.com, Kıbrıs'ın eşsiz güzelliklerini, Kıbrıs haberlerini ve kıbrıs'ın incisi Girne'nin restoranlarını, otellerini, emlak ilanlarını ve bir çok yeniklerini tanıtıyor. Akdenizin incisi kıbrıs'ın; emlak ilanlarını, otel ilanlarını, kiralık araç ilanlarını, kıbrıs'a ait güncel haberleri, proje ilanlarını yani bir çatı altında kıbrısa ve girneye ait herşeyini tanıtan Girne.com platformu ile ayrıca online rezervasyon da yapabilirsiniz.

Beş kategoride tüm kullanıcılarına hizmet veren platform içerisinde bulunan Emlak kategorisi ile Girne emlak ilanlarını, size uygun en iyi kiralık veya satılık daireleri sunuyor. Ayrıca bu ilanlara ulaşmanız için üyelik sisteminin yanında ilan sahibi ile sizi hemen iletişime geçirebiliyor. Binaların durumlarını, kiralama isteğinizi veya satın alma durumunuzu ilan sayfasında bulunan iletişim bilgilerinden ilan sahibi ile görüşebiliyorsunuz. Ayrıca eğer yatırım amaçlı bir konut veya daire sahibi olmak istiyorsanız sizin için proje kategorisini önerebiliriz. Bu kategori sayesinde direkt olarak inşaat firmaları ile iletişime geçebilir onlarla görüşüp, alacağınız veya almak istediğiniz dairelerin durumlarını veya fiyatlarını öğrenebilirsiniz. İnşaat sahipleri ile direkt sizi görüştüren bu platform sizinle inşaat firması arasında köprü görevinde yer almaktadır.

Girne Otel Rezervasyon

Platformda bulunan bir diğer kategori de Otel Kategorisi; Girne Otelleri arasında tüm alternatifleri görüntüleyebileceğiniz bu kategoride otellerin tüm detaylarını en ince ayrıntısına göre görebilir. Ayrıca tekrar otel ilan sayfasında bulunan iletişim bilgileri ile direkt olarak otel rezervasyon sisteminden kiralayacağınız odayı veya odaları erken rezervasyon imkanlarından da yararlanarak rezerve edebilirsiniz. Yavru vatan kıbrıs'a uçağını indi ancak aracınız bulunmuyor ise ve araç kiralamak istiyorsanız araç kategorimiz tam size göre. Platformumuzda bulunan araç ilanları sayesinde girne araç kiralama yapmanız için size fırsatlar sunuyor. Girne Rent a Car şirketlerinin araç ilanlarında bulunan yorumlar neticesinde kendi değerlendirmeniz ile en iyi rent a car şirketi hangisi öğrenebilirsiniz.

Restoran kategorisi sayesinde de girne'nin geniş yelpazede sunduğu tüm restoranları görebilir, kendinizce değerlendirebilir, yorumları inceleyerek önceden restoranı ziyaret ettiyseniz yorumunuzu ekleyebilir, Eğer restoran sahibiyseniz kendi ilanınızı yayınlayabilirsiniz. Girne Restoranları arasında henüz karar veremediyseniz ve nereyi gezmediğinizi belirleyemediyseniz platformun bu kategorisi sizin işinizi çok iyi şekilde görecektir. Beş kategori neticesinde size verilebilecek en iyi hizmeti veren Girne.com'da her kategoride bulunan yorum kısmı ile ilanlara yorum da yabileceğinizi unutmayın. Ayrıca 30 Mayıs 2018'e kadar geçerli olan ücretsiz ilan verme fırsatını kaçırmayın. Açılışımıza özel olarak geliştirdiğimiz bu fırsattan hemen yararlanmak için platforma üye olup ilan yayınlamaya başlayabilirsiniz. ééé
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.