ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Botoks Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Botoks Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ciltteki kırışıklıklar, stres, yaşlanma, hava kirliliği, menopoz, sigara gibi faktörler yüzünden, hücreler düzeyinde serbest radikallerin üretiminin hızlanması sonucu oluşmaktadır.

Yayın Tarihi: 05/02/18 01:53
okuma süresi: 4 dak.
Botoks Hakkında Bilmeniz Gerekenler
A- A A+

Ciltteki kırışıklıklar, stres, yaşlanma, hava kirliliği, menopoz, sigara gibi faktörler yüzünden, hücreler düzeyinde serbest radikallerin üretiminin hızlanması sonucu oluşmaktadır.

Kişiler açısından yaşlanma durdurulamaz ancak etkileri azaltılabilir. Botoks; ClostrşdşumBotulinum adlı bakteriden elde edilen bir proteindir. Bu protein uzun zamanlar nörolojik hastalıklar ve göz hastalıklarında kullanıldı. Ancak son on yıldır çitteki kırışıklıklar için de kaliteli ve güvenli bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Genel bir ifadeyle Botoks; Derin ve orta seviyedeki cilt kırışıklıklarını gidermek için kullanılan ve cerrahi olmayan bir yöntemdir. Botoks İstanbul açısından kaliteli uzman doktorların olduğu bir şehirdir. Bu konuda çok kapsamlı yurtdışı ve yurt içi eğitimler alarak alanında uzmanlaşmış doktorlarımızdan birisi Dr. Mustafa Karataş'tır. Kendilerinin web sitesi; drmustafakaratas.com

Botoks Kullanım Alanları

Botoks 'un kullanım alanları;

Cilt kırışıklıklarının giderilmesi için

Şaşılık türündeki göz hastalıklarının giderilmesi için

Nöroloji soastik kas sorunlarının giderilmesi için

Aşırı terleme problemlerinin giderilmesi için kullanılmaktadır. Botoks İstanbul uygulamaları açısından çok kaliteli uygulamaların yapıldığı bir şehrimizdir.

Botoks Uygulaması Kişiye Nasıl Etki Etmektedir?

Yüzümüzdeki dinamik olan çizgiler yüz ifade çizgilerimizdir. Konuşma, kaş çatma, gülme vb. gibi mimik hareketlerimiz yüzümüzdeki ufak kasların kasılmaları sonucunda oluşur. Bu kaslarımızın kasılması sonucunda, zamana yayılmış bir şekilde ciltte yerleşmeler olur ve cildimizde kırışıklıklar ve kalın çizgiler oluşur. Botoks uygulanan bölgede, sinirler arasındaki geçişi bloke ederek kasların kasılmasını durdurur ve ciltteki gerginliği pekiştirir. Bu çizgiler başlangıç dönemlerinde botoks tedavisi ile giderilebilir. Ancak çizgiler zamanla çok derinleşir ise botoks yanında farklı uygulamalar da gereklidir. Bu tarz sorunu olan kişiler için botoks İstanbul doktorları çok sağlıklı uygulamalar gerçekleştirirler.

Botoks Nasıl Uygulanmaktadır?

Uygulama öncesinde lokal anestezi amaçlı bir krem sürülür. Kişilerin kas yapısına göre, belirlenmiş kırışıklık noktalarına, ince uçlu iğneler vasıtasıyla enjeksiyon yapılmaktadır. Tedaviler genel olarak on ya da on beş dakika sürmektedir. Uygulanan ilaç sadece enjekte edilen bölgeye etki eder ve kesinlikle genel kan dolaşımına karışmamaktadır. Bu açıdan botoks İstanbul uygulanma yöntemleri ile oldukça başarılı bir şehrimizdir.

Botoks Uygulanacak Kişiler

18 ile 65 yaş arasındaki tüm kişilere uygulanabilir. Özellikle de boyun ve yüz bölgesinde bu tarz sorunları olan kişiler için botoks İstanbul doktor açısından oldukça güvenli bir şehrimizdir. İlk olarak bu tedavi yöntemini uygulamak istiyorsanız tedaviye ait tüm endişe ve beklentilerinizi doktorunuza iletmelisiniz. Bu tedavi hastaların kişisel durumuna göre ve cilt yapılarına göre farklılık göstermektedir. Tüm bu sorularınız için botoks İstanbul araştırması yapıp soru işaretlerinizi bu ildeki uzman doktorlar sayesinde giderebilirsiniz. Bu doktorlarımızdan birisi de Dr. Mustafa Karataş'tır. Botoks hakkında yurt içi ve yurt dışı detaylı eğitimleri başarıyla bitirmiş ve yapmış olduğu sağlıklı ve kaliteli uygulamalar ile işini başarın ile yapmaktadır.

Kaynak :http://www.drmustafakaratas.com/botoks.html ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.