ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Leke Tedavisine Kesin Çözüm

Leke Tedavisine Kesin Çözüm

Cilt lekeleri çeşitli doğal ve beşeri etmenler sonucunda meydana gelir. Bu da kişinin fiziksel görünümünü estetik açıdan bozan, güzelliğine gölge düşüren deformasyon olarak kişinin ruhsal anlamda da çöküntü ve yıpranmalar yaşamasına neden olur.

Yayın Tarihi: 06/02/18 01:04
okuma süresi: 3 dak.
Leke Tedavisine Kesin Çözüm
A- A A+

Cilt lekeleri çeşitli doğal ve beşeri etmenler sonucunda meydana gelir. Bu da kişinin fiziksel görünümünü estetik açıdan bozan, güzelliğine gölge düşüren deformasyon olarak kişinin ruhsal anlamda da çöküntü ve yıpranmalar yaşamasına neden olur.

Bunun için leke tedavisine yönelik olarak gerçekleştirilen ve leke tedavisinde kesin çözüm olarak dikkat çeken Thulium Lazer tedavisi ile anında kişilerin tüm cilt sorunlarından kurtularak hem daha beyaz bir cilt hem de lekesiz bir pürüzsüz cilt yüzeyinin oluşturulması sağlanmaktadır. Sağlanan bütün bu etkili yöntemler kullanılarak gerçekleştirilen cilt tedavilerine dayalı olarak cilt lekelerinin anında ortadan kaldırılması mümkün olur.

Cilt lekesi neden oluşur?

Cilt lekeleri genellikle doğal faktörler nedeniyle meydana gelmektedir. Güneşin yaydığı zararlı ışınlar, atmosferik ani değişimler, melanin hücrelerinin yayılması gibi doğal etmenlerle oluşmaktadır. Bunun yanı sıra kişinin yaralanma, düşme, kalıcı iz bırakıcı kimyasal maddelerle etkileşim halinde bulunma gibi bireysel durumlarında da cilt lekeleri ile karşılaşılmaktadır. İşte tüm bunların önüne geçmek adına cilt lekesinin temizlenmesi thulium lazer yöntemiyle çok kısa bir sürede tamamlanarak cilde doğal görünüm verilmekle kalmayıp aynı zamanda bembeyaz pürüzsüz bir cilt yüzeyinin de oluşturulması amaçlanmaktadır.

%90 oranında kesin başarı

Yapılan klinik çalışmalar doğrultusunda thulium lazer yöntemiyle yapılan cilt tedavisinin %90 oranında net başarı getirdiği kanıtlandı. Bu kanıtlanan gerçek durumdan yola çıkılarak hastaların sadece iki hafta gibi kısa bir zaman diliminde normal yaşantılarına kaldığı yerden devam ettikleri görülmektedir. Bu unsur da cilt tedavisinin tedavi sürecine yönelik olarak gerçekleştirilen bu en yeni tedavi yönteminin tamamen başarıya yönelik olarak kesin başarıyı getirdiğini göstermektedir. Ortada duran bu en temel etmenler dikkate alındığı zaman tüm zararlı ışınlardan geriye kalan cilt solması, yanıklar ve siyah lekelerin önüne geçilerek cilt tedavisinde kesin çözüm getirilmektedir. Bunun yanında akne ve sivilce tedavisinde de söz konusu lazer yönteminin uygulandığı ve uygulanan kişilerde yüksek oranda başarı kat ettiği de gözler önünde duran en tipik özelliğini meydana getirmektedir. Bu tipik unsurlarından yola çıkıldığı zaman %90 oranındaki net başarıların cilt tedavisinde kullanıldığı ve başarısının kanıtlandığı görülmektedir.

Kaynak : http://www.babyfacelazer.com/thulium-lazer-leke-tedavisi.html ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.