ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Nakliye sektörü teknoloji ile güçleniyor

Nakliye sektörü teknoloji ile güçleniyor

Elektronik haberleşme günümüzde şirketlerin pazar paylarını yükseltmesinde en önemli kanalların başında gelmektedir.

Yayın Tarihi: 26/02/18 10:05
okuma süresi: 4 dak.
Nakliye sektörü teknoloji ile güçleniyor
A- A A+
Elektronik haberleşme günümüzde şirketlerin pazar paylarını yükseltmesinde en önemli kanalların başında gelmektedir. Elektronik ortamda zor pazarlara ulaşmak yeni müşteriler ile buluşmak çok kolaylaşmıştır. Bu her sektör için geçerli olmakla birlikte nakliye sektörü içinde geçerlidir.

İşte bu eski ve güçlü girişim olan
nakliyeilani.com bu süreçleri sizin için kolaylaştırıyor. Artık telefon rehberlerini karıştırarak nakliye firması bulma devri çoktan kapandı. nakliyeilani.com aktif ve güvenli nakliye firmalarını bulabilmenizi sağlayarak sizlere zaman ve para kazandırıyor.

nakliyeilani.com hem nakliye firmasını hem de yükü olan firma ve kişileri eşit düşünerek kolaylıklar sağlıyor. Nakliye firması boş araç güzergahlarını sisteme girerek yüke ulaşıyor, yükü olan kişide yükün güzergahlarını sisteme girerek nakliye firmasına ulaşabiliyor.

Platformun yükü olan kuruluş yada kişiler için ne gibi avantajları var ?

Ürünleriniz var ve bu ürünlerinizi sattınız sıra geldi bu ürünlerin güvenilir ve hızlı bir şekilde alıcıya ulaşmasına. Peki ya bunu hızlı ve güvenli olarak nasıl yapacaksınız ?

Burada devreye ilk kurulan ve en tecrübeli olan, bu işi en hızlı yapabilecek nakliye firmalarının buluştuğu en büyük platform olan nakliyeilani.com giriyor. Bu girişim gereksiz görüşmelere son veriyor ve sizi bir adım öne taşıyor.
Tek yapmanız gereken sayfaya girip ücretsiz olarak yükünüzün ilanını detaylı olarak sisteme bırakmak. İlanı bıraktığınızda girdiğiniz bilgiler sayesinde nokta atışı yaparak uygun nakliyat firmasını bulabilirsiniz.

Sistem nakliye firmasına neler kazandırıyor ?

- Web ortamında herkes sizi tanısın ve görsün

Düşünün sadece bir kayıt ile tüm dünyada görünür olacaksınız. nakliyeilani.com nakliye firmasını sisteme üye olurken verdiği tüm bilgiler ile web ortamında görünür yaparak hedef pazara ulaştırıyor.

En iyi nakliyat yaptığınız yurtiçinde şehirlere, yurtdışında ülkelere göre tüm web ortamında bilgileriniz tanıtılıyor ve yükü olan firmalar bu sayede size hızlı ve kolay bir şekilde ulaşıyor.

- Yük ilanlarına hızlı bir şekilde ulaşın

Sistem yükü olan firmaların yüklerini bildirmelerini sağlayarak bir liste ve veritabanı oluşmasını sağlıyor ve sizinde bu yüklere hızlı bir şekilde ulaşmasına imkan veriyor. Yük ilanlarını web sayfası üzerinden masaüstü web ara yüzü ile, mobil web ara yüzü ile ve mobil nakliye uygulaması sayesinde ulaşabiliyorsunuz.

Portal evini taşıtmak isteyenleri de unutmuyor

nakliyeilani.com sayfasında ev eşyalarınızın ve ofis eşyalarınızın taşınmasında bu işi profesyonelce yapan nakliye firmaları ile karşılaşıyorsunuz.

Bunun içinde yapmanız gereken taşınacak ev eşyalarınızın detaylarını, evinizin kaçıncı kattan alınıp kaçıncı kata taşınacağını, bu taşımanızı nakliye elemanları (hamal) ile mi yapacağınızı sayfada bir ilan ile bırakmanız olacak.
Bu ilanınıza göre evden eve taşıma işini yapan nakliye firmaları size ulaşacaklar ve taşımanız için gerekli anlaşmanızı sağlayabileceksiniz. Ve bütün bunlar çok kısa sürede tamamlanacak ve sizi büyük bir yükten kurtaracak.

nakliye fiyatı iste formu sayesinde yükünüz ile ilgili ücretsiz hizmet alabilirsiniz.

Detaylı bilgi olmak isterseniz aşağıdaki bilgilerden sayfaya ulaşabilirsiniz.

Mail adresi:
info@nakliyeilani.com

Telefon: 0212 690 90 80

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.