ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

İkinci El Araç Kredisi Şartları

İkinci El Araç Kredisi Şartları

İkinci el araç kredisi şartları hakkında bilgi mi istiyorsunuz? O zaman doğru sayfadasınız. Hiç beklemeden yazımızı okuyabilir ve ikinci el taşıt kredisi şartları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 05/03/18 02:47
okuma süresi: 3 dak.
İkinci El Araç Kredisi Şartları
A- A A+

İkinci el araç kredisi şartları hakkında bilgi mi istiyorsunuz? O zaman doğru sayfadasınız. Hiç beklemeden yazımızı okuyabilir ve ikinci el taşıt kredisi şartları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İkinci El Araç Kredisi Şartları

Günümüzde otomobil almak o kadar da kolay bir iş değil. Tüm değişkenleri ele almak gerekiyor. Birikiminiz ne kadar? Alacağınız araç ne kadar? Alacağınız aracın ederi ne? Gibi değişkenler sizin için önemli olacaktır. İkinci el araç kredisi alırken belirli şartlar bulunuyor. Alacağınız aracın özellikleri aracın şartlarını taşımalı. Diğer taraftan da yeni bir araçta alabilirsiniz. Ancak arada çok büyük farklar olacaktır.

İkinci el araç kredisi alırken önünüzde çeşitli seçenekler bulunmakta. Örnek vermek gerekirse bankadan kredi alabileceğiniz gibi çeşitli finans kurumlarıda araç kredisi sağlamakta. Bu kurumlar sayesinde de araç sahibi olabilirsiniz.

Nasıl Taşıt Kredisi Alabilirim?

Şu anda hemen her banka taşıt kredisi vermekte. Tabi her bankanın bu krediler için çeşitli şartları da bulunmakta. Diğer taraftan bankadan kredi alamayanlar çeşitli finans kurumları aracılığıyla kredi alabilmekte. Kredi alırken en çok dikkat etmeniz gereken ve araştırmanız gereken iki nokta var. Birincisi kredi faiz oranı diğeri de kredi masrafı. Bu iki kalem için çeşitli araştırmalar yapmanızda fayda var. Bu noktadan sonra sizin en uygun maliyet ile en iyi krediyi çekmek size kalmış bir durum.

Araç Kredisi Başvurusundan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler

Araç kredisi almadan önce dikkat etmeniz gereken noktalar bulunmaktadır.

Ekspertiz Raporu

Araç alırken ve kredi başvurusu yaparken sizin için ikinci adım ekspertiz raporu olacaktır. Aracın hasar tespiti için bu gereklidir.

Ceza Sorgulama

Araç almadan önce aracın üzerine herhangi bir ceza var mı sorgulamanız iyi olacaktır.

Araç Kredisi Şartları

Araç kredisi alırken belirli şartları sağlamalısınız. Kredi alırken en önemli şart yaştır. Onun dışında çok önemli kriterler bulunmamaktadır. Taşıt kredisi alırken kredi finansörü için en önemli husus aracın yaşıdır. Genelde bankadan bankaya değişmekle birlikte genel olarak en fazla 5 yaş araçlara kredi çıkmaktadır. Elbette daha yaşlı araçlara da kredi çıkmakta. Ancak böyle araçlar için kredi veren bankalar genel olarak yaş arttıkça faiz oranını da artırmakta.

Bankalar çoğu zaman kişilere özel teklifler yapmaktadır. Ancak özellikle taşıt kredisi çekmek isteyenler için bizim farklı bir önerimiz var. ALJFinans aracılığıyla kredi çekebilirsiniz. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.