ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Fikret Orman Antalya Kampında Konuştu

Fikret Orman Antalya Kampında Konuştu

Takım oyuncuları için verilen mangal partisinde mikrofonları geri çevirmeyen Fikret Orman, açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 09/03/18 01:48
okuma süresi: 4 dak.
Fikret Orman Antalya Kampında Konuştu
A- A A+

Takım oyuncuları için verilen mangal partisinde mikrofonları geri çevirmeyen Fikret Orman, açıklamalarda bulundu.

Başka herkesin merak ettiği sorulara cevap verdi. Bütün medya konuşmaları yakından takip etti. Arda Turan konusunda değinen başkan, merak edilenleri cevapladı. Transfer konusundaki birçok konu açıklığı kavuşmuş oldu. Arda Turan transferi gerçekleşecek mi? sorusu yöneltildi. Başkan bu soruya Arda'yı her zaman takımda görmek isterim dedi. Ancak şuan ki kadro yapılanması nedeni ile o bölgede oyuncuya ihtiyaçlarının olmadığın söyledi. Bunun birlikte bu transfer konusu da kapanmış oldu. Bu isim gündemden düşmüş oldu. Ayrıca diğer konularda da önemli açıklamalarda bulundu. Özelliklede Cenk transferine üzüldüğünü belitti.

Forvet Mevkiine Oyuncu Alınacak Mı?

Cenk Tosun transferinin ardından bu bölgeye yeni oyuncu alınıp alınmayacağı konusu oldukça önemli oldu. Başkan kadroda yeterli oyuncuya sahip olduklarını söyledi. Yine transfer için nabız yoklarından da bahsetti. Eğer uygun bonservis bedelli oyuncu bulabilirlerse değerlendireceklerini söyledi. Aksi takdirde transfer yapmayı düşünmediklerini ve teknik heyetinde böyle bir talebinin olmadığını söyledi. Ayrıca takımdaki havanın oldukça olumlu olduğunu ve her şeyin yolundan gittiğini söyledi. Gündem hakkında önemli açıklamalarda bulunan başkanın konuşmaları birçok kanaldan canlı olarak yayınlandı. Süper ligde yeniden zirveye geleceklerini de sözlerine ekleyen başkan, mevcut kadro kalitesinin bunu kolaylıkla yapabilecek güçte olduğunu söyledi. Aynı zaman kamp çalışmaları da devam ediyor. Beşiktaş haber hakkında tüm detayları ilgili kaynakta bulabileceksiniz.

Kaçırılmayacak Performanslar Ortaya Koyulacak

Futbol severleri bekleyen heyecan dolu anları yakından takip etmelisiniz. Yükselen kalite ile maçlar Çok daha keyifli geçmeye başlayacak. Sizleri bekleyen bu kaliteli maçlar sayesinde çok güzel zamanlar geçirebileceksiniz. Beşiktaş taraftarı takımı ile kavuşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Futbol takımının performansı oldukça çok merak ediliyor. Sizlerde bu yüksek heyecanı kaçırmak istemeyeceksiniz. Benzersiz deneyimlerin tadını çıkarmalısınız. Üst düzey başarıyı yakalamak isteyen takım, ilk maçından itibaren büyük bir özveri ile sahadaki yerini alacak. Benzersiz deneyimlerin tadını çıkarmalısınız. Beşiktaşlı taraflar maç günleri stadyumları dolduruyor. Bilet bulamayanlar ve uzak olan ise bu keyfi evlerinden yaşıyorlar. Kalitesi ile adından söz ettiren oyunun tadını çıkarın. Takımdaki yıldız oyuncuların performansını izlemeye başlayacaksınız.

Kartal Avrupa'da Başarıdan Başarıya Koşuyor

Beşiktaş son derece önemli işlere imza atıyor. Oynanan oyunlar izleyenleri çok mutlu ediyor. Mükemmel kalite ile benzersiz deneyimlerin tadını çıkarmaya başlayın. Takımın oynadığı futbolu izleyerek harika zamanlar geçirmeye başlayabilirsiniz. sizleri bekleyen üst düzey oyunlar bulunuyor. Sahada ortaya koyulan kalite kimsenin beklemediği kadar yüksek düzeylere ulaştı. Beşiktaş'ın göstermiş olduğu başarılar mücadeleler ikinci turu namağlup bir şekilde araladı. Şimdi ise sırada çeyrek final bileti almak var. Oynanan etkileyici oyunların tadını çıkarın. Beşiktaş eşlediği Bayern Münih takımı ile oynayacağı mücadele oldukça önemli işler çıkaracaktır. Gösterilen başarılı performanslara bir yenisinin daha eklenmesini bekliyoruz. Artan kaliteye sahip olabilirsiniz. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.