ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

El Clasico 2018 Biletleri Sahiplerini Bekliyor

El Clasico 2018 Biletleri Sahiplerini Bekliyor

Herkesin izlemek için can attığı bir derbi olan El Clasico 2018 yılının Mayıs ayında yeniden Real Madrid ve Barcelona taraftarları ile buluşuyor!

Yayın Tarihi: 12/03/18 14:20
okuma süresi: 4 dak.
El Clasico 2018 Biletleri Sahiplerini Bekliyor
A- A A+
Herkesin izlemek için can attığı bir derbi olan El Clasico 2018 yılının Mayıs ayında yeniden Real Madrid ve Barcelona taraftarları ile buluşuyor! Maç biletlerinin ve maç turlarının en doğru adresi Red Arena Tur, sizi ikonik Camp Nou'nun muhteşem atmosferinde bu büyüleyici güne tanık olmaya davet ediyor.

El Clasico'da son durum

88 yıllık tarihi futbol karşılaşması boyunca Real Madrid ve Barcelona birbirleri ile 236 kez karşı karşıya geldi. 2018 yılı ile beraber skor tablosuna 95 galibiyet katan Real Madrid, kafa kafaya olduğu ezeli rakibine karşı şu an adeta liderlik taslıyor. Ancak, Barca hızla bu boşluğu kapatıyor ve sahip olduğu 92 galibiyetin tadını çıkarıyor. İki ezeli rakip ayrıca 49 beraberliğe de sahip. Son El Clasico karşılaşması, Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabéu'da 3-0 galip gelen Barcelona'dan yanaydı. Aslında, yakın tarihte Barselona Clasico'ya egemen olma eğilimindeydi. Ancak El Clasico sonuçları nasıl olur, 2018 sezonu kimin yüzüne güler, henüz bilinmiyor! En iyisi, futbol kalitesinden asla ödün vermeyen bu iki futbol üstadını canlı canlı izlemek ve sezonun başarılı takımına şahit olmak. Bu ayrıcalığa Red Arena Tur ile erişebilir ve El Clasico turu 2018 Mayıs karşılaşması için yerinizi ayırtabilirsiniz!

Tarihe dayanan bir futbol klasiği

Tabii ki Real Madrid ile Barcelona arasındaki El Clasico, bir futbol maçından daha fazlasını sunuyor. Barselona ve Madrid, İspanya'nın iki büyük kenti olmasının yanı sıra, genellikle karşıt siyasi konumları ile tanımlanıyor. Madrid, İspanyol milliyetçiliğini ifade ederken; Barselona ise Katalan milliyetçiliğini ifade ediyor. Ancak Real Madrid ve Barcelona, ortaya koydukları futbol ile tüm bu gerilimi fırsata çeviriyor ve tüm dünyaya her seferinde unutulmaz anlar hediye ediyor. Siz de hayatınıza unutulmaz dakikalar eklemek istiyorsanız, Red Arena Tur'un kapıya teslim ve taksit fırsatları ile sunulan El Clasico 2018 biletleri için harekete geçebilirsiniz.

Kaçınılmaz fırsatlar sunan El Clasico 2018 turu

Konu futbol ve rekabet olunca, Barcelona ve Real Madrid karşılaşmalarında yaşanan tutku ve heyecan paha biçilemez desek doğru olur. Türkçe'de "Klasik" olarak tercüme edilen El Clasico, şimdi Barca ve Madrid arasındaki tüm maçları kapsıyor! Bunlar arasında Copa del Rey, Şampiyonlar Ligi ve İspanyol Süper Kupası (Supercopa de España) gibi sezon öncesi ligler de bulunuyor. Her yıl binlerce seyirci Madrid'deki ve Barselona'daki stadyumlara akın ediyor ve milyonlarca taraftar bu soluk kesen karşılaşmaları televizyondan izliyor. Seçiminizi Red Arena Tur'dan yana yapabilir ve şanslı tarafta yer alabilirsiniz! Stadyumda bulunup Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi'yi canlı görmek için Red Arena Tur'dan El Clasico biletleri temin edebilir ya da biletler dahil El Clasico 2018 turu için yerinizi şimdiden ayırtarak hem dünyanın en iyi derbisine tanık olma hem de unutulmaz bir tatil yapma fırsatını yakalayabilirsiniz! El Clasico biletleri ve El Clasico turu 2018 hakkında daha detaylı bilgi almak için www.redarenatur.com adresini ziyaret edin! ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.