ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

İyi Bir Deneyim ve İşleyişi İle Birlikte Dermo White

İyi Bir Deneyim ve İşleyişi İle Birlikte Dermo White

Düzenli olarak kullanılması halinde 1 aylık kullanım sonucu 5 tona kadar beyazlık yaşanacaktır.

Yayın Tarihi: 13/03/18 17:19
okuma süresi: 4 dak.
İyi Bir Deneyim ve İşleyişi İle Birlikte Dermo White
A- A A+

İyi bir cilt ürünü nedir diye merak edenler için en basit haliyle ciltteki renk tonlarını eşitlediğini ve cildi beyazlattığını ifade edebiliriz. Düzenli olarak kullanılması halinde 1 aylık kullanım sonucu 5 tona kadar beyazlık yaşanacaktır. Tabi bu Beyzalıkta cilt renginiz de etkili olacaktır. Esmer tenliler etkisini daha erken görürken, zaten açık tenli olanlarda dermo white etkisi daha yavaş olacaktır.

Cildi Nasıl Beyazlatır?

Ciltteki renk tonunu sağlayan ciltte bulunan melanin maddesidir. Bu maddenin seviyesinin düşmesi halinde cilt rengi daha beyaz olacaktır. Dermo white krem organik içeriği ile melanin seviyesini düşürür. Kesinlikle ilaç ya da kimyasal değildir. Kremin düzenli olarak kullanılması halinde o bölgedeki melanin seviyesi düşeceği için beyazlığı gözle görülür şekilde fark edeceksiniz.

Dermo white her vücut tipinde ve vücudun her yerinde kullanmaya uygundur. Açık yaralar ya da alerjik yerlerde kullanılmaması tavsiye edilir. Genellikle ciltte bazı yerlerde kararmalar yaşanır. Özellikle koltuk altları, dirsek ve dizler, gözaltları, genital bölge gibi yerlerde kararmalar hemen herkesin sorunudur. En çok bu tür kararmaları gidermek için kullanılmaktadır. Ancak cildinizde herhangi bir yerde oluşan kararmalar, lekeler, ton farklılıkları için kullanılabilir. Mesela sivilcelerden ötürü kalan siyah lekeler için de çokça kullanılır.

Epilasyon yapılan koltuk altı ve genital bölgelerde oluşan kararmalar için düzenli olarak kullanılabilir. Epilasyondan en az 2 saat sonra kremi uygulayabilirsiniz. Böylece beyazlayan bölgeleri kararmaması için korumaya alabilirsiniz.

Kremin organik içeriği sayesinde tüm vücutta kullanımı uygundur. Oldukça hassas olan genital bölgede sorun yaşamayacaksınız. Kremi düzenli olarak kullandıktan sonra cildinizin daha aydınlık, ferah ve berrak göründüğünü fark edeceksiniz. Bilinen satış yeri ise http://dermowhiteturkiye.com/ web sitesidir.

Dermo White Kremin Avantajları Nelerdir?

Dermo white olarak bilinse de etkisi çok daha fazladır denilebilir.

  • Cildi ölü hücrelerden arındırır. Yeni oluşan hücreler cildi canlı ve ışıltılı gösterir.

  • Cilt tonunu eşitleyerek daha duru ve berrak görünmesini sağlar. Cildiniz daha temiz ve bakımlı görünür.

  • Sivilce lekelerini giderirken, yeni sivilce oluşumunu da engeller.

  • Bölgesel kararmaları engellediği için cilt tonunuz her yerde eşit olacaktır.

  • Uykusuzluk, yorgunluk, stres ya da genetik özelliklerden kaynaklanan ve sizi rahatsız eden gözaltı morlukları için oldukça etkilidir.

Dermo White Krem Nasıl Kullanılır?

Cildi arındıran ve beyazlatan dermo white krem kullanımı da oldukça kolaydır. Ürünü kullanmadan önce cildinizi güzelce yıkayarak kurulayın. Daha kremi masaj yaparak ince bir tabaka halinde sürün. Krem vücut tarafından 10-15 dakika içinde emilecektir. Kremi yıkamaya gerek yoktur. Hızlı ve kolayca emilecektir. Dilerseniz 15 dakika dolduktan sonra ılık suyla yıkayabilirsiniz. Ancak ürün yıkama gerektirmez.

Kremi bu şekilde istediğiniz bölgelerde kullanabilirsiniz. Her gece yatmadan uygulamanız halinde etkisini birkaç haftada göreceksiniz. ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.