ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Araç Koltuğu Nasıl Temizlenmeli?

Araç Koltuğu Nasıl Temizlenmeli?

Araç koltukları, ev koltukları gibi çok sık kullanıldıkları için toz, kir ve bakteri yuvası haline gelebilirler. Bu nedenle <a href="http://www.profikoltukyikama.com/araba-koltuk-yikama" target="_blank"><strong>araç koltuğu yıkama</strong> </a>seçeneği yerine silmeyi tercih ederseniz, koltuğa sinmiş kiri çıkarmanız mümkün olmayacaktır. Çünkü araç koltuklarının yıkanması yerine silinmesi, kirin çok daha derinlere işlemesine sebep olur. Ayrıca kir daha çok yayılır ve kötü bir görüntü oluşmasına sebep olabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 21/03/18 02:36
okuma süresi: 3 dak.
Araç Koltuğu Nasıl Temizlenmeli?
A- A A+
Araç koltukları, ev koltukları gibi çok sık kullanıldıkları için toz, kir ve bakteri yuvası haline gelebilirler. Bu nedenle araç koltuğu yıkama seçeneği yerine silmeyi tercih ederseniz, koltuğa sinmiş kiri çıkarmanız mümkün olmayacaktır. Çünkü araç koltuklarının yıkanması yerine silinmesi, kirin çok daha derinlere işlemesine sebep olur. Ayrıca kir daha çok yayılır ve kötü bir görüntü oluşmasına sebep olabilirsiniz.

Araç koltuğu yıkama için en uygun yöntem, vakumlu bir yıkama makinesi ile yıkamaktır. Ancak bunun içinde deriye uygun solüsyonun kullanılması ve işlemin uzman bir kişi tarafından yapılması gerekir. Aracın koltuklarında %100 hijyen arıyorsanız, bursa araç koltuğu yıkama firmaları ile irtibata geçmeniz yararınıza olacaktır. Bu konuda uzman firmalara danıştığınızda sizi araç koltuğu yıkama fiyatları konusunda bilgilendireceklerdir. Eğer aracınızın koltuğunu yıkatmaya karar verirseniz, bu işte uzman kişiler gerekli tüm ekipmanlar ile aracınızın koltuklarını olduğu yerde yıkarlar. Siz de hijyenik araç koltuklarınızda, güvenle seyahat etmenin tadını çıkarırsınız.

Araç koltuğu yıkamada en önemli nokta şüphesiz vakumdur. Yani aracın koltukları içerisindeki kirlerin hava emişi sayesinde dışarıya çıkarılmasıdır. Çünkü koltuklardaki kiri ortamdan tamamen uzaklaştırmanın başka bir yolu bulunmamaktadır. Ayrıca su kullanmadan araç koltuğu temizlenemez. Temizlense dahi sadece yüzeysel olarak temizlenmiş gibi görünür. Ancak unutulmamalıdır ki, araç koltuklarındaki kirler sadece yüzeysel değildir, derinlerde de kirler bulunmaktadır.

Araç koltuğu yıkama sırasında deterjanlı su koltuğa püskürtülür ve çok bekletilmeden vakum makinası ile çektirilmelidir. Buradaki püf nokta, suyun süngerde çok bekletilmemesidir. Su bekletildiği durumlarda süngerin içerisine doğru hareket eder. Ancak Bursa araç koltuğu yıkama firmalarının işin uzmanı ekibi sayesinde bu tür olumsuz durumlar ile karşılaşmazsınız.

Çektirme işleminin sonuna gelindiğinde bazı lekeler çıkmayabilir. Bu lekeler genellikle kan, ağır yağ, oje, mum, tükenmez kalem veya çeşitli boyalardır. Bunların araç koltuklarından çıkması için her birinin özel çözücüsü kullanılarak koltuk yıkama makinası ile tekrar yıkanması gerekir. Ayrıca araçlarda elektronik sistem varsa ayrıca dikkat edilmelidir.

Aracınızın koltuklarının uzman bir ekip tarafından güvenle yıkanmasını istiyorsanız, siz de Bursa araç koltuğu yıkama fiyatlarına göz atabilirsiniz. ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.