ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Zihni Hoca İle Alternatif Medyum Hizmeti

Zihni Hoca İle Alternatif Medyum Hizmeti

Geleceğe dair merak duygusu ya da geçmişe ait olayların gizemli nedenlerine dair merak duygusundan ötürü medyumlar geçmişten günümüze hep ilgi çekmektedir.

Yayın Tarihi: 21/03/18 05:28
okuma süresi: 3 dak.
Zihni Hoca İle Alternatif Medyum Hizmeti
A- A A+
Geleceğe dair merak duygusu ya da geçmişe ait olayların gizemli nedenlerine dair merak duygusundan ötürü medyumlar geçmişten günümüze hep ilgi çekmektedir.

Medyum söz konusu olduğunda insanların zihninde doğa üstü güçleri olduğuna inanılan bir insan canlanmaktadır. Medyumluk günümüz itibariyle oldukça fazla miktarda talebi bulunan bir meslek alanı olarak tanımlanmaktadır. Medyum delinince her ne kadar insanların aklına fal baktırma ya da büyü yaptırma gibi farklı şeyler gelse de günümüzde bu durum biraz değişiklik göstermektedir. Zira günümüzde medyumlara danışarak hayatlarını şekillendiren insanların sayısının gün geçtikçe arttığını söylemek mümkün olmaktadır. Bundan dolayı günümüz itibariyle medyumluğun eski dönemlere nazaran çok daha fazla bir şekilde önem kazandığını söylemek mümkün olmaktadır.

Medyum Latince kökenli bir kelime olmakla birlikte; günümüze kadar uzanan süreçte bu sözcüğün anlamsan olarak değişkenlik gösterdiğini söylemek mümkün olmaktadır. Zira günümüzde bağlama büyüsü gibi sıra dışı büyülerin yapılması hususunda medyumların hizmet verdiği bilinmektedir. Bu durum ise doğal olarak medyumların büyü yapan ya da geleceği tahmin edebilen insanlar olarak tanımlanması söz konusu olmaktadır. Esasında medyumların 6. Hisleri oldukça gelişmiş bulunmaktadır. Bundan dolayı tahmin hislerinin de oldukça kuvvetli olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Bu noktada medyumların hemen her dönem ilgi çektiği bilinmektedir. Gerçi Ortaçağ Avrupa'sında medyumlara çok da iyi gözle bakılmasa da günümüzde bu bakış açısının tamamen değiştiğini söylemek mümkün olmaktadır.

Günümüzde hemen herkesin dilinde olan bir sözcük papaz büyüsü sözcüğüdür. Günümüz itibariyle hemen herkesin papaz büyüsüne dair bir yorum yapabilme bilgisine sahip olduğu da bilinmektedir. Zira pek çok farklı dizi filmde ya da sinema filminde papaza büyüsüne dair çok geniş bilgiler içeren senaryolar hayata geçilmiş durumdadır. Bu noktada papaz büyüsünün oldukça etkili bir büyü olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Bu durum papaz büyüsü yapıldığı düşünen insanlar açısından önemli bir sorun olarak tanımlanmaktadır. Bundan dolayı bu büyünün etkisinden kurtulmak isteyen insanlar zaman zaman medyumlarla alakalı olarak araştırmalar yapmaktadır. Bu noktada https://www.zihnihoca.com/ internet sitesinin oldukça kaliteli bilgiler içeren bir site olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.