ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

EpicPen Akıllı Tahta Çizim Programı

EpicPen Akıllı Tahta Çizim Programı

Epicpen indir, Kişisel ya da ofis bilgisayarlarında kullanılabilecek akıllı tahta çizim programı olan EpicPen, birçok artı özelliği ile benzer programları büyük ölçüde geride bırakmaktadır.

Yayın Tarihi: 03/04/18 01:34
okuma süresi: 2 dak.
EpicPen Akıllı Tahta Çizim Programı
A- A A+
Epicpen indir, Kişisel ya da ofis bilgisayarlarında kullanılabilecek akıllı tahta çizim programı olan EpicPen, birçok artı özelliği ile benzer programları büyük ölçüde geride bırakmaktadır. Windows açık iken direkt olarak sayfanın üzerinde çizim yapmaya olanak sunan yazılım özellikle bilgisayar üzerinde sıkça sunum yapanların oldukça işine yarayacak niteliklere sahiptir. Bilgisayar masaüstünün yanı sıra işlem yapılan ya da kullanılan menüler üzerinde de rahatlıkla çizim yapılabilmektedir.

EpicPen Nasıl Kullanılır?

Bilgisayar sayfaları üzerinde çizim yapabilmeyi keyifli ve mümkün hale getiren kalem ve işaretleyici gibi araçlar bulunduran program, zengin renk alternatifi ve istenilen sayfada çizim yapabilmeyi sağlaması nedeniyle alanındaki en başarılı yazılımlar arasında yer almaktadır. Bilgisayar sisteminde kasma gibi herhangi bir olumsuzluğa neden olmayan EpicPen, kurulumu son derece kolay olan bir programdır. Windows üzerinde işaretlenmek istenen ya da yeniden çizilen dosyaları saklamak programın desteklemediği özellikler arasındadır. Hazırlanan sunum ve dosyaları saklamak için başka bir program kullanmak, bu programın eksik yönleri arasında gösterilebilir.

EpicPen Programının Avantajları Nelerdir?

EpicPen tüm Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlar için tasarlanmış ücretsiz ve profesyonel niteliklere sahip bir programdır. Çizim programını etkin bir şekilde kullanabilmek için özel olarak geliştirilmiş olan kalemi en küçük detayların bile başarılı bir şekilde vurgulanmasına olanak sağlamaktadır. Herhangi bir yanlışlık durumunda silgi aracı ile yanlışları silmek ya da sayfayı tamamen temizlemek mümkündür. Epicpen programının son versiyonunuhttps://www.indirson.com/epic-pen-indir/ adresinden en güncel versiyonunu indirebilirsiniz. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.