ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Müşteri Odaklı Beyoğlu Arçelik Servis

Müşteri Odaklı Beyoğlu Arçelik Servis

<strong>Beyoğlu Arçelik Servisi</strong>olarak hizmet veren firmamız müşteri odaklı çalışma prensibini benimsemiştir.

Yayın Tarihi: 13/04/18 01:16
okuma süresi: 5 dak.
Müşteri Odaklı Beyoğlu Arçelik Servis
A- A A+

Beyoğlu Arçelik Servisiolarak hizmet veren firmamız müşteri odaklı çalışma prensibini benimsemiştir.

Faaliyetlerimiz sırasında temel amacımız müşterilerimizin arıza bildirimi yaptığı cihazlarla ilgili sorunları tespit etmek ve bu sırada başka sorunlara neden olabilecek hususların var olup olmadığını belirlemek açısından cihazın genel kontrolünü yapmaktır. Bakım ve onarım işinden en iyi şekilde sonuç alınabilmesi için arıza meydana geldiğinde müdahalede bulunmadan önce ekibimizin desteğini talep etmenizde yarar olacaktır. 8.00-22.00 arasında hizmet veren ekibimize ulaşabilmek için 7/24 çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Alanında uzman ve deneyimli kişileri görevlendirdiğimiz ekibimiz garantili servis hizmeti almanın konforunu yaşatmak adına çaba sarf etmektedir.

Kurutma Makinesi Arızalarıve Beyoğlu Arçelik Servis

Beyoğlu Arçelik Servisiolarak hizmet verdiğimiz konulardan biri çamaşır kurutma makinelerinde oluşan arızaların giderilmesidir. Kurutma makineleri özellikle apartman hayatı yaşayan ve çamaşır kurutacak özel bir alanı bulunmayan kişiler için büyük bir kurtarıcıdır. Çamaşır kurutma makinesinin performansından gereğince yararlanabilmek için cihazınızı iyi tanımalı, çalışma prensiplerini bilmeli ve nasıl kullanmanız gerektiği konusunda üretici firmanın önerilerini dikkate almalısınız.

Çamaşır kurutma makinelerinde en sık karşılaştığımız sorunların başında kurutma işleminden istenen performansın elde edilememesi gelmektedir. Nemli çıkan ya da normalden uzun sürede kurutulan çamaşırlar kurutma makinenizde bir arıza oluştuğunun göstergesi olarak değerlendirilmelidir. Hiç çalışmayan makineler için servise başvuran müşterilerimiz olduğu gibi aydınlatma lambası yanmadığında, yükleme kapağından su aktığında filtre uyarısı yandığında ya da program tamamlanmadan makinenin çalışması durduğunda da ekibimizin uzmanlığına ihtiyaç duyulmaktadır.

Kurutma Makinelerinin Onarımında Beyoğlu Arçelik Servis

Beyoğlu Arçelik Servisiolarak yukarıda bir kısmına yer verilen arızaların ve bunların dışında oluşabilecek her türlü arızanın giderilmesinde kaliteli ve profesyonel bir hizmet sunmaktayız. Kurutma makinelerine en büyük zararı veren unsurların başında çamaşırlardaki lif ve tozlar gelmektedir. Rezistans, role ve termik termostat da risk altındaki diğer parçalardır. Lif ve tozların hareketli parçalara dolması makinede meydana gelecek sürtünmeyi artırmakta ve zaman içerisinde sistemin durmasına neden olmaktadır. Sürtünme ve ısıya bağlı olarak kayış deformasyonu da sık karşılaşılan arızalar arasında yer almaktadır. Sensör soketlerinin tozlanması da kontrol panosuna iletilmesi gereken sensör bilgilerinde iletim hataları oluşmasına yol açmaktadır. Tozlar hava drenajının tıkanmasına da yol açabilmektedir.

Kurutma makineniz hiç çalışmıyorsa ya da çalıştığı halde kurutma işlemini gerçekleştirmiyorsa ön paneli kontrol etmenizde yarar var. Arızaya ek olarak ön panel ışıklarının yanmaması priz kaynaklı bir sorunun göstergesi olabilir. Aynı prizde başka elektrikli cihazları çalıştırarak sorunun priz kaynaklı olup olmadığını kolaylıkla tespit edebilirsiniz. Su haznesi dolu kalmışsa boşaltılmalıdır. Bunlara rağmen sorun devam ediyorsa kurutma makinenizdeki kirlenmeden kaynaklanan bir sorun söz konusu olabilir. Servis çağırdığınız takdirde görevlilerimiz filtre ve diğer aksamın temizliğini gerçekleştirecektir. Filtre temizliği makinenin çalışma sırasında takılması sorununun giderilmesinde de etkilidir. Ayrıca kurutma sorunu olmaksızın cihazın filtre göstergesi yandığından da hava filtresinin ya da hava çevrim sisteminin tıkandığı düşünülerek filtre temizliği yapılmalıdır.

Makinenizin programlarının süresinde bir sorun olduğunu düşünüyorsanız öncelikle doğru çamaşır için doğru programı kullandığınızdan emin olmanız gerekir. Ayrıca nem oranına göre kurutma yapan bu cihazlarda fazla ıslak çamaşırların kuruma süresi uzayabilmektedir. Bununla birlikte normal çalışma sisteminin dışında bir süre farklılığı söz konusu ise servis desteği talep edebilirsiniz. Makineniz çamaşırları kuruturken fazla kırışmalarına neden oluyorsa yükleme miktarınızı kontrol etmelisiniz. Zira makineye olması gerekenden fazla çamaşırın yüklenmiş olması kırışmaların en önemli nedenidir. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.