ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

En Çok Yaptırılan Estetik Operasyonlar

En Çok Yaptırılan Estetik Operasyonlar

Kişilerin bazıları kendilerini ruhen çöküntüde hissederler.

Yayın Tarihi: 27/04/18 18:14
okuma süresi: 3 dak.
En Çok Yaptırılan Estetik Operasyonlar
A- A A+

Bu kişilerin çoğunluğu kendileri aynaya baktıklarında kendilerini çok kötü ve çirkin görmelerinden meydana gelmektedir. bu nedenden dolayı bu kişiler estetik ameliyatlara başvuru yaparak hem yüzlerini ve bedenlerini güzelleştirir hem de ruhlarının bu sistem üzerinden daha güzel ve daha huzurlu olmasını sağlarlar. Bir çok kişi için estetik ameliyatlar çok zor olarak görülürken bazıları için ise bir çok estetik ameliyatı bile bir arada yapmak çok kolay bir işlemdir. Yani bu operasyonlar bazıları için çok zor bazıları için ise çok kolay işlemlerdir. Çoğu estetik işlemde kesinlikle insanlar ağrı ve sızı hissetmeden tüm işlemlerini yaptırabilir. Fakat bazen burun estetiklerinde ve kulak estetiklerinde bir miktar ağrı hissedilmektedir. Zira bu alanlar yumuşak doku olarak kabul görmekte ve uzman doktorlar tarafından bu estetik sorunlar ortadan kaldırılırken hasta her zaman yumuşak dokularda biraz az da olsa ağrı hissedeceğini bilmesi gerekmektedir.

Bazı kişiler vücutlarındaki bazı bölgelerden memnun kalmadığı için estetik ameliyat olmaya karar verirler. Bazı estetik ameliyat olarak eskiden bilinen cerrahi müdahaleler artık ameliyat yöntemi ile değil çok daha kolay yöntemler ile yapılmaktadır. Estetik operasyonlar toplam olarak sayılmak istenirse kulak estetiği, saç ekimi, meme küçültme, memeye yağ enjeksiyonu, vajina beyazlatma ameliyatı yüze yağ enjeksiyonu, göz kapağı ve çevresi estetiği, kol germe, meme dikleştirme, vajinoplasti, labioplasti, ameliyatsız estetik, vajinismus tedavisi uyluk germe, vajina beyazlatma işlemi burun estetiği, erkek meme estetiği, karın germe, rinoplasti, vajina daraltma İzmir yüz germe, karın germe ameliyatı, boyun germe, liposuction (yağ alma) meme büyütme ameliyatı, dolgu, göz kapağı estetiği, yüz gerdirme, vajina daraltma ve meme onarım, vajinismus İzmir yara izi düzeltilmesi, kalça estetiği, kaş kaldırma ve kırışıklık tedavisi olarak sayılabilmektedir. Estetik müdahalelerin hepsi kesinlikle ağrı verici tedavi sistemleri değildir. ağrı vermemesi için küçük operasyonlarda bile çok az dozajda cilt üstü uyuşturularak işlem yapılmaktadır. işlem yapılma esnasında kişi kesinlikle hem güzelleştiğini görüp hem de acı çekmemektedir. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.