ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Her İhtiyaca Yönelik Depo Raf Sistemleri

Her İhtiyaca Yönelik Depo Raf Sistemleri

Günümüzde depolara duyulan ihtiyaç giderek artıyor. Sahip olunan dokümanların veya ürünlerin saklanması için depolara ihtiyaç duyulur.

Yayın Tarihi: 30/04/18 04:17
okuma süresi: 3 dak.
Her İhtiyaca Yönelik Depo Raf Sistemleri
A- A A+


Günümüzde depolara duyulan ihtiyaç giderek artıyor. Sahip olunan dokümanların veya ürünlerin saklanması için depolara ihtiyaç duyulur. Bu kullanılan depolardan en iyi verimi elde etmek ise şimdi mümkün hale geliyor. Çünkü sahip olduğunuz depolama alanın küçük olması bile pek çok şeyi almayacağı anlamına gelmez. Raf sistemleri sektöründe lider olan Raf Grup sayesinde dar alanlarda dahi yüksek kullanım alanlarına sahip olabilirsiniz. Bu anlamda farklı tip ve özelliklere sahip olan depo rafları hizmetinize sunuluyor. İhtiyaçlarınızın en iyi şekildekarşılanması için uzman kadro ile doğru çözümler geliştiriliyor. Ardından ise ekonomik fiyatlar ile kullanım amacınız doğrultusunda uygulanıyor. En özel ayrıcalıklara sahip olacaksınız.


Ağır Yükler İçin Kullanılan Raf Modelleri

Endüstrinin sürekli olarak gelişim içinde olduğu ülkemizde depolama alanlarına olan ihtiyaçta artıyor. Bu doğrultuda raf sistemleri önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Ağır yüklerin ve paletli malzemelerin istiflenmesi açısından ise endüstriyel raflar ve palet rafları gibi sistemler kullanılıyor. Palet raflar RACK SİSTEM olarak da adlandırılmaktadır. Sistem ayak ve traverslerin bir araya gelmesi ile oluşmaktadır. İki parçada deponun özelliklerine göre belirlenmektedir. Örneğin ayaklar deponun yüksekliğine göre belirlenirken, traversler ise taşınacak yüklerin ağırlıklarına göre belirlenmektedir. İstenildiğinde tamamen de-monte hale getirilebilir. Ardından yeniden monte işlemi yapılabilir. Palet rafları hakkında daha detaylı bilgileri öğrenmek için hemen sayfamızı inceleyebilirsiniz. Teknik bilgileri kolaylıkla görüntüleyebileceksiniz.

Hafif Yükler İçin Kullanılan Raf Modelleri

Depolama alanları ve yapılan işlere göre raf sistemleri konusunda duyulan ihtiyaç farklı olabilir. Bunlardan bir tanesi de orta ve küçük hacimli ürünlerin istiflenmesinde kullanılan raflardır. Bu anlamda en sık kullanılanı ve en ideali hafif yük raf sistemleri olmaktadır. Çünkü elle kontrol kolaylığı sağlanmaktadır. Manuel olarak tüm düzenlemeler yapılabilir. Böylelikle istif aracı kullanmaktan da tasarruf etmiş olursunuz. Sistem modüler ayaklar ve traverslerin birleşmesi ile oluşmaktadır. Raf Grup ayrıcalığı ile olukça kullanışlı ve elverişli olan bu hizmetten en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Referanslar kısmını inceleyerek, geçmiş ne kadar başarılı işlemlere imza atıldığını da görebilirsiniz. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.