ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Karşıyaka'nın konutta kazandıran ilçesi

Karşıyaka’nın konutta kazandıran ilçesi

İzmir'in en kalabalık beşinci ilçesi Karşıyaka, bölgenin dikkat çeken ilçeleri arasında geliyor.İzmir Körfezi'nin kuzey kıyısında bulunan Karşıyaka, hareketli yaşamı ve ulaşım kolaylığı ile şehrin diğer yerlerinden ayrılıyor.

Yayın Tarihi: 01/05/18 03:24
okuma süresi: 4 dak.
Karşıyaka’nın konutta kazandıran ilçesi
A- A A+
İzmir'in en kalabalık beşinci ilçesi Karşıyaka, bölgenin dikkat çeken ilçeleri arasında geliyor.İzmir Körfezi'nin kuzey kıyısında bulunan Karşıyaka, hareketli yaşamı ve ulaşım kolaylığı ile şehrin diğer yerlerinden ayrılıyor.

Deniz kıyısında olan ilçelerden Karşıyaka'ya, İzmir'in hemen hemen her yerinden kara, deniz yolu, demir yolu ile kolaylıkla ulaşım sağlanıyor. Karşıyaka; büyük çarşısı, sahili ve ulaşım olanakları ile kalabalık yerlerde yaşamayı sevenler için ideal bir ilçe.Yatırım, ulaşım ve kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Karşıyaka'da gayrimenkul sektörü önemli bir yere sahip.Son yıllarda emlak prim değeri yükselen Karşıyaka, satılık ve kiralık daire seçeneğinin fazla olduğu yerlerden. Markalı konut projelerinin artış gösterdiği Karşıyaka'da emlak fiyatları yakından takip ediliyor. Peki, Karşıyaka'da satılık konut fiyatları son bir yılda ne kadar arttı? Karşıyaka satılık dairefiyatları ne kadar? Karşıyaka'nın konutta kazandıran ilçesi hangisi? İşte Karşıyaka'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için önemli bilgiler…

Karşıyaka satılık daire fiyatları son bir yılda yüzde 2.06 arttı!

Karşıyaka satılık ev fiyatları gayrimenkul yatırımcılarının yakından takip ettiği konuların başında geliyor. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, İzmir'in gözde ilçesi Karşıyaka'da son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 2.06 artış gösterdi.Karşıyaka ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 3 bin 183 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 19 yıl olarak hesaplanıyor. 2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda, Karşıyaka ilçesinde satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı, 238 bin 753 TL ile 397 bin 900 TL arasında değişirken, ortalama konut satış fiyatı ise318 bin 337 TL olarak belirtiliyor.

Karşıyaka kiralık daire fiyatları ne kadar?

Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Karşıyaka kiralık daire fiyatı ortalama 100 metrekare için, minimum 1.060 TL, maksimum 1.766 TL arasında değişirken,ortalamakira fiyatı1.413 TL olarak gösteriliyor.

Karşıyaka'nın konutta kazandıran ilçesi: Atakent

Karşıyaka'nın satılık konut fiyatında en yüksek aylık artış oranına sahip mahallesi Atakent oldu.Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Atakent satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 1.48 artış gösterdi. Atakent Mahallesi'nde ortalama konut metrekare fiyatları 3 bin 734 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 21 yılı buluyor. 2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda, Atakent'te satın alınan 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyatı, 280 bin 29 TL ile 466 bin 700 TL arasında değişiyor.

İzmir'in gözde ilçesi Karşıyaka'da yer alan satılık daire ilanlarını yakından görüntülemek istiyorsanız, tüm Karşıyaka satılık daireler için tıklayın! ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.