ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

İkinci El Eşya Alanlar Maltepe - Küçükyalı

İkinci El Eşya Alanlar Maltepe - Küçükyalı

Az ya da çok herkesin evinde, işyerinde kullanılmayan ve ihtiyaç dışı eşyalar vardır.

Yayın Tarihi: 10/05/18 01:46
okuma süresi: 4 dak.
İkinci El Eşya Alanlar Maltepe - Küçükyalı
A- A A+
Az ya da çok herkesin evinde, işyerinde kullanılmayan ve ihtiyaç dışı eşyalar vardır. Bazıları bu eşyaları zamanında elden çıkarıp nakite çevirirken, bazıları nedense ortamda kalabalıktan başka kendisi için bir işlevi kalmasa dahi fazla eşyaları elinde tutar. Doğrusu sizin için bir işlevi kalmamış eşyaları elden çıkarıp nakit para elde ederek, bu nakit parayı bir ihtiyacınıza harcamaktır. Böylelikle elinizdeki fazla eşyalar değerini fazla yitirmeden, onlardan elde edilen gelirle yeni eşyalar satın alabilirsiniz. "Elde tutma 2. el eşya sat, nakite çevir ve yenisini al." prensibi ile hareket ederseniz elinizdeki eşyanın değerini uzun yıllar güncellemek suretiyle yenilemiş olursunuz.

Piyasada güzel bir ikinci el eşya döngüsü bulunmaktadır. Bizim maksadımız ihtiyaç fazlası eşyaları sahiplerinden ücreti mukabilinde alarak, onlarla ikinci el eşya alanlar arasında köprü vazifesi görmektir. Böylece hem vatandaş kazanmakta hem de piyasada hareketlilik oluşmaktadır.

İkinci el eşya alanlar için Fatih Spot doğru bir adrestir. Çünkü elimizdeki eşyaların ikinci el dahi olsa, sıfıra yakın temizlikte olmasına özen göstermekteyiz. Müşterinin ihtiyaçlarını bütçesine uygun bir şekilde karşılarken aynı zamanda da, onların uzun ömürlü eşyalar temin etmeleri gayretindeyiz. Piyasada ne yazık ki "2. el eşya sat, paranı al sonrasını düşünme." prensibi ile hareket eden bir spotçuluk anlayışına sahip dükkanlar bulunmaktadır. Fatih Spot olarak tam aksine, müşterimizin alın teri ile kazandığı paralarla aldığı eşyaların en iyisi olması için çaba sarf etmekteyiz.

2.el Ürünler Nasıl Satılabilir?

Gelişme gösteren teknolojiyle birlikte, piyasalarda dolaşan farklı ve ihtiyaca yönelik ürünler mevcut bulunmaktadır. Alım gücünün ve kredi kartlarının da etkisiyle tüketiciler beğendikleri ürünleri almakta tereddüt etmemektedirler. Fakat alınan ürünlerin tamamı ihtiyaç dahilinde olmamakta veya az bir kullanımdan sonra bir köşeye atılmaktadır. ??????İnsanlar bu ürünlerden faydalanabilme yolları üzerine çareler düşünmektedirler.

2.El ürünler nasıl satılabilirler?

Yaşanılan bölgede 2. el eşya sat ?gibi internet üzerinden aramalarla birinci elden ihtiyaç sahiplerine ulaşılabilinmektedir. Bireyler İnternet üzerinden 2. el eşya sat gibi yaptıkları aramalarla satış siteleri bulabilirler. www.fatihspot.com tamda bu ihtiyaç için aranılan siteler arasındadır. Satışlarda ürünün fotoğrafları ile beraber mevcutsa ürünün garanti belgesinin fotoğrafı da eklenmelidir. Bunlarla beraber ürün hakkında bilgiler, ürünün fiyatı ve iletişim bilgileri de eklenerek ürün satış sayfasına koyula bilinmektedir. Bilgilerin eksiksiz olması ikinci el eşya alanlar için kolaylık sağlamaktadır.

İnternet üzerinden yapılan satış işlemleri için belli başlı internet siteleri mevcuttur. İkinci el eşya alanlar bu siteleri sıklıkla ziyaret etmektedirler. Bu sitelerden biri de www.fatihspot.com adlı internet sitesidir. Bu site İstanbul'un birçok ilçesinde faaliyet göstermektedir ve site aracılığıyla ikinci el ürünler rahatlıkla satılabilmektedir. ***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.